Hoşgeldin Misafir

Restaurant Scripti Arıyorum

TeknOnur

TeknOnur

Bütün bu olanlara dayanamam ama hazırım...
Null
1 Ara 2017
1,078 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Admin panelli Bu tarz bi script arıyorum. Öyle çok içerik olmasına gerek yok. Siteye girince fotoğraflar çıksın videolar çıksın. Videoları da youtubeden çeksin. Bu tasarımda da ana bi fotoğraf var altında fotoğraflar dönüyor.

Yani fotoğrafçı scripti de olabilir yada bu bu özelliklerin olduğu kurumsal scripti varsa onu da editleyip bu hale getirebilirim.

Son düzenleme:

TeknOnur

TeknOnur

Bütün bu olanlara dayanamam ama hazırım...
Null
1 Ara 2017
1,078 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ticaret bu konuya ücretsiz yaz o zaman bilader niye senin için elimi yorayım?
Konumda ticaret içerikli bir açıklama yok. Ücret karşılığı yaptırmak istediğim şeyler için zaten ücreti karşılığında diye belirtiyorum. Bu formun DİĞER FORUMLARDAN en bariz farkı paylaşım ve destekleridir. Açıkça belirttiğim gibi bu tarzda bir script arıyorum. Elinde olan varsa arşivinden paylaşmasını rica ettim. Konum anlaşılması gerektiği gibi anlaşıldı ve yanıt verildi. Forumda en ufak bi yardım yada destekten maddi bir beklentin varsa eğer ki buna elimi neden yorayım diye tepki veriyorsan ona da diyecek birşeyim yok. Çok kıymetli vaktini ayırıp ücretsiz bir şekilde konumu yanıtladığın için teşekkür ederim. Ayrıca önerini dikkate alıp bir sonraki konularımda uygun bir şekilde açarım.

Majer

1 Nis 2021
862 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Konumda ticaret içerikli bir açıklama yok. Ücret karşılığı yaptırmak istediğim şeyler için zaten ücreti karşılığında diye belirtiyorum. Bu formun DİĞER FORUMLARDAN en bariz farkı paylaşım ve destekleridir. Açıkça belirttiğim gibi bu tarzda bir script arıyorum. Elinde olan varsa arşivinden paylaşmasını rica ettim. Konum anlaşılması gerektiği gibi anlaşıldı ve yanıt verildi. Forumda en ufak bi yardım yada destekten maddi bir beklentin varsa eğer ki buna elimi neden yorayım diye tepki veriyorsan ona da diyecek birşeyim yok. Çok kıymetli vaktini ayırıp ücretsiz bir şekilde konumu yanıtladığın için teşekkür ederim. Ayrıca önerini dikkate alıp bir sonraki konularımda uygun bir şekilde açarım.
Diğer forumları vb ben anlamam bilader kimse arşivini babasının hayrına açmaz şu dönemde imkansız.
Warez formunda girdigim tartışmaya bak 😃