Hoşgeldin Misafir

RİSUS adlı kişi dolandırıcıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pilavboy

20 Tem 2018
8 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Risus şahsıyla Ticaret yaptım fakat başka konudada gördüm adam parayı aldıktan sonra Cevap vermedi dönmedi yaptığı ticarette Yasal değil Açık hat sattığını idda etti elimde numarası var zaten yaptığı işlerde ortada şikayetde bulunacam 

Eğer forum yönetimi buna çözüm bulmazsa herkesi dolandırmaya devam edicek alçak adam.

elimde Konuşma kayıtları ss kayıtlarıda bulunmaktadır.

Hellscream2

7 Eyl 2017
1,062 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Eğer Dediğin Şekildeyse Forum Yönetimi Bununla Yakından İlgilenecektir Eminim Bilgileri Skype Üzerinden Arkadaslara ss Veya Videolu Şekilde İletirsen Gerek Yapılacaktır.
Ancak Seni Sakin Olmaya Davet Ediyorum Belki Yanlış Anlama Söz Konusudur..

Risus

27 Kas 2017
185 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Elindeki kanıtları sun aynen ama silmeden sun, sen gel yanlış adres ver ben 2 gün cevap veremedim diye bana ana avrat küfür et gel bide dolandırıcı de , komik .

Pilavboy

20 Tem 2018
8 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
yanlış adres ne sana Kargo takibi at diyorum 1 hafta sonra cevap veriyorsun hadi bana yaptın başkalarıda mı aynı sorun çıkarıyor hocam?

Hadi bana hangi kargoya verdiğini kargo takip numarasını at o zaman kanıtla bana ben sana parayı 2 hafta önce yolladım açıklama yapmadın buraya konu açınca mı dönüyorsun insanlara

Risus

27 Kas 2017
185 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Senin gibi haysiyetten yoksun Küfür baz birinin mi takibini yapayım ? 2 gün cevap verilmedi diye herkesin anasına küfür edilmez, dua et şu mutlu günlerimi senin gibi biri bozamaz. Beni tanıyan tanıyor , sen o küfürü etmemiş olsan ben sana cevapta veririm yardimci da olurdum da artık senin gibi birine kusura bakmada yardım falan yok , burda gelip biri konu açınca konu almakla olmuyor herseyi doğru yazarsan adam olursun ben sana 2 gün cevap veremedim hemen küfür falan etmişsin sonrasında bilerek vermedim ama senin açtığın konuda bunlar bile yok.

Önce kendi hatası gör sonra millete çamur at !

Demişsin ya kargo takibi at diye , sen o küfürü ettikten sonra iade geldi bende attım gitti. Bende yalan olmayacağını çoğu kişi bilir.

Ayrıca bi soru sana madem 2 hafta oldu niye adıma bi konu görünce hemen sende açtın ? Niye 2 hafta bekledin?

Zaman tanıdım falan deme hiç baktın bi konu var hemen bende yazayım zaten üstüne oynanmış bende bi konu açayım dedin :)

Çin olmadan adam çarpmaya çalışmayın, karşınızda çocuk yok !

Herkes yerini ve haddini bilsin, önce adam ol sonra beni karala!

Başkada birşey demiyorum .

TurkHacks - Risus !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...