Hoşgeldin Misafir

Ritalin veya Concerta Arıyorum

Wingless

6 Ara 2018
1,267 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Eskiden sahte reçeteler sayesinde alabilirdin ama e-reçete diye bir şey çıktı.Gidip eczaneden alman çok zor.Ecza sektöründe bir tanıdığın olucak rüşvet verip sana vericek anca.

phonenumber123

9 Tem 2020
630 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
NasyoneL' Alıntı:
phonenumber123' Alıntı:
Ders çalışmak için böyle şeylere ihtiyaç duyuyorsan olmaz senden hiçbir şey kullanmadan derece yapmıştım.

Gerçekten rahatsız olabilir dostum psikolojik olarak

Varsayalım öyle doktor verebilir reçeteyle kullanan arkadaşlarım oldu sonrası hüzün.

xuwda

23 Şub 2021
6 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Olay düşündüğünüz kadar basit değil maalesef. Bu zamana kadar başka sağlık sorunlarından dolayı sınava çalışamadım. O sağlık sorunlarım bir süre önce düzeldi ve çalışmaya başladım. Ama zaman az kaldığı için ve benim de hedefim büyük olduğu için ek desteğe ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Zaten ilaçsız da motivasyonum var ama zaman gerçekten az kaldı. Fakat akademik zekama güveniyorum bu yüzden bu kalan süreçte potansiyelimin en yükseğini gösterirsem hedefime ulaşabileceğimi düşünüyorum. Kalan süreçte ilaçsız şekilde potansiyelimin en yükseğini göstermem; bulunduğum aile ortamından ve kalan zamanın üzerimde oluşturduğu stresten dolayı pek mümkün olduğunu düşünmüyorum. O yüzden ritalin ve concerta gibi ilaçlara ihtiyaç duyuyorum. Fakat bu gidişle bulamayacağım sanırım.
Bu arada ilaçlar ve yan etkileri hakkında gerekli araştırmaları yaptım ve kullananlarla da konuştum. Kesinlikle zekayı arttırmadığını falan biliyorum. Anladığım kadarıyla ilaç etkili olduğu süre boyunca kişiye kişinin potansiyelinin en yükseğini yaşatıyormuş ve dediğim gibi benim de bu süreçte buna ihtiyacım var.

ALERON

19 Şub 2020
1,030 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
xuwda' Alıntı:
Olay düşündüğünüz kadar basit değil maalesef. Bu zamana kadar başka sağlık sorunlarından dolayı sınava çalışamadım. O sağlık sorunlarım bir süre önce düzeldi ve çalışmaya başladım. Ama zaman az kaldığı için ve benim de hedefim büyük olduğu için ek desteğe ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Zaten ilaçsız da motivasyonum var ama zaman gerçekten az kaldı. Fakat akademik zekama güveniyorum bu yüzden bu kalan süreçte potansiyelimin en yükseğini gösterirsem hedefime ulaşabileceğimi düşünüyorum. Kalan süreçte ilaçsız şekilde potansiyelimin en yükseğini göstermem; bulunduğum aile ortamından ve kalan zamanın üzerimde oluşturduğu stresten dolayı pek mümkün olduğunu düşünmüyorum. O yüzden ritalin ve concerta gibi ilaçlara ihtiyaç duyuyorum. Fakat bu gidişle bulamayacağım sanırım.
Bu arada ilaçlar ve yan etkileri hakkında gerekli araştırmaları yaptım ve kullananlarla da konuştum. Kesinlikle zekayı arttırmadığını falan biliyorum. Anladığım kadarıyla ilaç etkili olduğu süre boyunca kişiye kişinin potansiyelinin en yükseğini yaşatıyormuş ve dediğim gibi benim de bu süreçte buna ihtiyacım var.

Başkan Yaz Bulursun herşeyi

tgy06

13 Haz 2021
4 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
bende arıyorum ivedi bir şekilde yabancı dil snavına giricem iş ten ve cocuklardan zaman kalmıyor acıkcası kısa zamanda cok konu var halletmem gereken eğer bulan varsa bana ulaşsın lütfen