|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
phonenumber123' Alıntı:Ders çalışmak için böyle şeylere ihtiyaç duyuyorsan olmaz senden hiçbir şey kullanmadan derece yapmıştım.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
NasyoneL' Alıntı:phonenumber123' Alıntı:Ders çalışmak için böyle şeylere ihtiyaç duyuyorsan olmaz senden hiçbir şey kullanmadan derece yapmıştım.
Gerçekten rahatsız olabilir dostum psikolojik olarak
xuwda' Alıntı:Olay düşündüğünüz kadar basit değil maalesef. Bu zamana kadar başka sağlık sorunlarından dolayı sınava çalışamadım. O sağlık sorunlarım bir süre önce düzeldi ve çalışmaya başladım. Ama zaman az kaldığı için ve benim de hedefim büyük olduğu için ek desteğe ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Zaten ilaçsız da motivasyonum var ama zaman gerçekten az kaldı. Fakat akademik zekama güveniyorum bu yüzden bu kalan süreçte potansiyelimin en yükseğini gösterirsem hedefime ulaşabileceğimi düşünüyorum. Kalan süreçte ilaçsız şekilde potansiyelimin en yükseğini göstermem; bulunduğum aile ortamından ve kalan zamanın üzerimde oluşturduğu stresten dolayı pek mümkün olduğunu düşünmüyorum. O yüzden ritalin ve concerta gibi ilaçlara ihtiyaç duyuyorum. Fakat bu gidişle bulamayacağım sanırım.
Bu arada ilaçlar ve yan etkileri hakkında gerekli araştırmaları yaptım ve kullananlarla da konuştum. Kesinlikle zekayı arttırmadığını falan biliyorum. Anladığım kadarıyla ilaç etkili olduğu süre boyunca kişiye kişinin potansiyelinin en yükseğini yaşatıyormuş ve dediğim gibi benim de bu süreçte buna ihtiyacım var.