Hoşgeldin Misafir

rom konusunda yardımcı olabilecek varmı

asigencselo

28 Nis 2019
33 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
herkese selamlar
bir internet sitesinden mahallemde bulunan iki yetim cocuk için bütcemin yettiği doğrultuda turkcell t tablet aldım fakat sürüm eskiliğinden dolayı rom atmak istedim siyah ekranda kaldı internette tüm girişimleri yapay zeka desteği falanda denedim nafile yardımcı olabilecek kimse varmı acaba gerekirse ücreti karşılıgında

teksass

9 Kas 2022
1,433 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
tablet olsa room bilgim yok fazla ugrasma cıhazı anakartı yakma ıhtımalın olur bazı tabletlerın ozellikleri android surumlerıne gore degısmeler gosterır yukseltme sansın zordur destekleme yapmayabilir telefoncular yapardı orjınal android yukseltme olanları

teksass

9 Kas 2022
1,433 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
tablet olsa room bilgim yok fazla ugrasma cıhazı anakartı yakma ıhtımalın olur bazı tabletlerın ozellikleri android surumlerıne gore degısmeler gosterır yukseltme sansın zordur destekleme yapmayabilir telefoncular yapardı orjınal android yukseltme olanları
dedım seyde eskı 4 sene oncekı cihazın olsa yeni surumdekı 11-15 -16 android telefon veya tablet ozeligi desteklemesi yapmaz cihaz ısınmadan anakart yanar orjınal destekleyen ne ise onu kullanma yapabilir