Hoşgeldin Misafir

-Roselly ve Yılbaşı Makyajı-

Roselly

30 Eki 2019
164 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Evet arkadaşlar bugün yılbaşı makyajı için ürün önerilerinde bulunacağım. Hep böyle bir yazı yazmak istemiştim belki kullananlarınız vardır lazım olur. Evet başlayalım;

Yeni yıla nasıl girersek öyle geçermiş. Hiç birimiz dolu gözenekli ve sivilceli bir cilt ile yeni yıla girmek istemeyiz. Bu yüzden cildimizi arındırıp nemledirdikten sonra fondöten bazımızı sürerek başlıyoruz.

Yılbaşında tüm gün ve tüm gece hareketli geçeceği için makyajımızın kalıcı olması çok önemli. Ben bugün ki tercihimi Smashbox Photo Finish bazından yana kullanıyorum. Bu baz hem gözeneklerimizi gizleyecek hem de gün boyu kalıcı olmasını sağlayacak. Ayrıca verdiği blur efekti ile cildinizin pürüzsüz görünmesini sağlayacaksınız.

14483_849_1465608448_b7d791.jpg

Fondoten olarak mat bir cilt istediğim için NYX'in Total Control fondötenini tercih ettim. Eğer ışıltılı bir cilt istiyorsanız farklı alternatiflere bakabilirsiniz. Ben bugün en açık renk olan Pale rengini tercih ettim. Sizde benim gibi beyaz tenliyseniz kesinlikle çok memnun kalırsınız. Renk skalası çok geniş olduğu için 28 renk arasından kendi renginizi rahatlıkla bulabilirsiniz.

NYX-Total-Control-Drop-Foundation-Pale.jpg

Fondoten bazıma çok güvensem de ihtimalleri de göz önünde bulundurarak ,Maybelline New York Master Fix pudra ile olabilecek cakey görünüşün önüne geçmek için çok hafif bir baking işlemi yapıyorum.

maybelline-master-fix-setting-perfecting-loose-powder-01-tranculent-z.jpg

Yüz makyajımız bittikten sonra en can alıcı nokta olan göz makyajına geçiyoruz. Ben gözlerde bugün , yılbaşıyla bütünleşmiş olan kırmızı rengi tercih ediyorum. Son zamanlarda yeni keşfettiğim Huda Beauty Obsessions Ruby paleti içindeki sıcak kızıl tonlarla muazzam bir palet doğrusu.

Mascara olarak oyumu son zamanlarda oldukça revaçta olan Maybelline New York Lash Sensational'dan yana kullanıyorum. Kirpikleri tek tek ayırıp uzatan güzel bir mascara.

0008814_lash-sensational-maskara-extra-siyah.jpeg

Göz makyajımız fazlasıyla ışıltılı ve ağır olduğu için eyeliner uygulamayıp burada göz makyajını sonlandırıyorum.

Yüz ısıtma işlemlerinden hoşlanmadığım için allık ve bronzer kullanmıyorum. Fakat y-üzde belirginleştirmek istediğiniz noktalar için Nars'ın ikili kontür paletini kullanabilirsiniz.

2017nin-en-iyi-7-kontur-ve-aydinlatici-urunu-39806-562017121634.jpg

Ve son olarak bir yılbaşı klasiğ-i olan Mac Retro Matte serisinden Ruby Woo rujuyla makyajımızı tamamlıyoruz.

mac-retro-matte-lipstick-ruby-woo__1598282616922589.jpg

Evet arkadaşlar, hiçbir konuyu yazarken bu kadar hevesli olmamıştım . Buraya kadar okuyan varsa helal olsun ne diyeyim

Hepinize sevdiklerinizle mutlu ve huzurlu bir yıl diliyorum. Umarım hepimiz için güzel bir yıl olur
Hepinizi öpüyorum

Sevgilerle
Roselly

tumblr_nbfstvDBX01s21mdyo1_400.gifv

Moderatör tarafında düzenlendi:

CyberHawk

CyberHawk

WebMaster
Adana
12 Ara 2018
16,070 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Roselly' Alıntı:
WebciAdam' Alıntı:
Roselly' Alıntı:
WebciAdam' Alıntı:
Senın bayan oldugunu bılmıyordum :D

Bu d0ru mu

evet bilmiyordum :)
daha doğrusu sen bayanmısın gerçekten
çünkü hack sitelerinde pek bayana raslamayız :at:

Ara skypeden
Kadın olup olmadığıma tekrar karar ver.d
malesef skype yok bende ama bayanım diyorsan bayasındır sana inanıyoruz ama turkhacks ta bayan uyenin olduğunu duymak hem şaşırttı hem de turkhacks la gurur duyulmasını tekrar anladım

Roselly

30 Eki 2019
164 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
WebciAdam' Alıntı:
Roselly' Alıntı:
WebciAdam' Alıntı:
Roselly' Alıntı:
WebciAdam' Alıntı:
Senın bayan oldugunu bılmıyordum :D

Bu d0ru mu

Ara skypeden
malesef skype yok bende ama bayanım diyorsan bayasındır sana inanıyoruz ama turkhacks ta bayan uyenin olduğunu duymak hem şaşırttı hem de turkhacks la gurur duyulmasını tekrar anladım

Barbie seven erkek de ne bileyim

mavisimsek

16 Eyl 2019
267 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Roselly' Alıntı:
NasyoneL' Alıntı:
Bayan arkadaşlar (sen hariç kaç kişi var bilmem) için yararlı olacaktır Turkhacks'i çekemeyenler de deneyebilir

Aramızda makyaj yapmayı seven beyefendiler  de vardır bence ahah

Sen burada kendine makyaj yapmayı seven erkekleri kastetmişsin ben bayan kuaförüyüm sayılıyor mu :D

CyberHawk

CyberHawk

WebMaster
Adana
12 Ara 2018
16,070 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Roselly' Alıntı:
WebciAdam' Alıntı:
Roselly' Alıntı:
WebciAdam' Alıntı:
Roselly' Alıntı:

Ara skypeden

ondan anlamıştım ama benim arkadaşımda erkek ama profilinde hep bu resim
34607b33-3c58-4da9-91a8-3a13e34ae77c-maxresdefault.jpg

Roselly

30 Eki 2019
164 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
WebciAdam' Alıntı:
Roselly' Alıntı:
WebciAdam' Alıntı:
Roselly' Alıntı:
WebciAdam' Alıntı:

Ara skypeden

ondan anlamıştım ama benim arkadaşımda erkek ama profilinde hep bu resim
34607b33-3c58-4da9-91a8-3a13e34ae77c-maxresdefault.jpg

AnxiousAdmiredBrahmancow-size_restricted.gif