|
TurkCoder' Alıntı:öncelikle teşekkürler, ancak sitemizde bu tarz konulara izin vermiyoruz, mesela konuya rağbet olmazsa bu konu boşuna açılmış olacak, ayrıca iyilik yapmak derken ?
hoş bir tavır değil kanaatimce..
Slayer49' Alıntı:iyiliğine ihtiyacım yok allaha şükürkonu başlığını ve içeriğini daha düzgün bir şekilde dile ihtap ederseniz sevinirim sanki size mecburmuşuz gibi konu açmışsınız konuyu düzeltir seniz sevinirim
![]()
Er0in412' Alıntı:Slayer49' Alıntı:iyiliğine ihtiyacım yok allaha şükürkonu başlığını ve içeriğini daha düzgün bir şekilde dile ihtap ederseniz sevinirim sanki size mecburmuşuz gibi konu açmışsınız konuyu düzeltir seniz sevinirim
![]()
düzenleme sağladım ani tepkiye gerek yokherkes işini biliyor
![]()
Slayer49' Alıntı:Er0in412' Alıntı:Slayer49' Alıntı:iyiliğine ihtiyacım yok allaha şükürkonu başlığını ve içeriğini daha düzgün bir şekilde dile ihtap ederseniz sevinirim sanki size mecburmuşuz gibi konu açmışsınız konuyu düzeltir seniz sevinirim
![]()
düzenleme sağladım ani tepkiye gerek yokherkes işini biliyor
![]()
ani bir tepkim yok sadece olması gerektiğini söylüyorum. herkes işini biliyor haklısın benim işimde bu gerektiği gibi yaşamak ve hataları düzenlemede yardımcı olmak kötü bir niyetim yok yanizaten kötü niyetim olsa bu post bu şekilde olmazdı
![]()
Organikpiskos' Alıntı:biraz fazla egoist
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim