Hoşgeldin Misafir

RumoRooms Teması Anketi - RootWarez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CrackRoot

CrackRoot

Karanlıktan Doğan Güneş
Belirsiz
17 Ara 2017
1,172 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
RumoRooms Teması Anketi

ecancan Rumorooms temasını paylaşalım mı ? :)

Bir anket şeklidir.

Eğer istek fazla olursa kırılmış bir şekilde vereceğim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

TurkCoder

8 Eyl 2017
2,117 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
öncelikle teşekkürler, ancak sitemizde bu tarz konulara izin vermiyoruz, mesela konuya rağbet olmazsa bu konu boşuna açılmış olacak, ayrıca iyilik yapmak derken ?
hoş bir tavır değil kanaatimce..

CrackRoot

CrackRoot

Karanlıktan Doğan Güneş
Belirsiz
17 Ara 2017
1,172 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
TurkCoder' Alıntı:
öncelikle teşekkürler, ancak sitemizde bu tarz konulara izin vermiyoruz, mesela konuya rağbet olmazsa bu konu boşuna açılmış olacak, ayrıca iyilik yapmak derken ?
hoş bir tavır değil kanaatimce..

sonradan farkettim konu ile ilgili düzenleme işlemini gerçekleştireyim fakat rağbet görecektir eminim ki

Slayer49

1 Kas 2017
1,073 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
iyiliğine ihtiyacım yok allaha şükür ;) konu başlığını ve içeriğini daha düzgün bir şekilde dile ihtap ederseniz sevinirim sanki size mecburmuşuz gibi konu açmışsınız konuyu düzeltir seniz sevinirim :)

edit : Bak Şimdi Güzel Konu Oldu :D

CrackRoot

CrackRoot

Karanlıktan Doğan Güneş
Belirsiz
17 Ara 2017
1,172 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Slayer49' Alıntı:
iyiliğine ihtiyacım yok allaha şükür ;) konu başlığını ve içeriğini daha düzgün bir şekilde dile ihtap ederseniz sevinirim sanki size mecburmuşuz gibi konu açmışsınız konuyu düzeltir seniz sevinirim :)

düzenleme sağladım ani tepkiye gerek yok :) herkes işini biliyor :)

Slayer49

1 Kas 2017
1,073 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Er0in412' Alıntı:
Slayer49' Alıntı:

ani bir tepkim yok sadece olması gerektiğini söylüyorum. herkes işini biliyor haklısın benim işimde bu gerektiği gibi yaşamak ve hataları düzenlemede yardımcı olmak kötü bir niyetim yok yani :) zaten kötü niyetim olsa bu post bu şekilde olmazdı :)

CrackRoot

CrackRoot

Karanlıktan Doğan Güneş
Belirsiz
17 Ara 2017
1,172 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Slayer49' Alıntı:
Er0in412' Alıntı:
Slayer49' Alıntı:

ani bir tepkim yok sadece olması gerektiğini söylüyorum. herkes işini biliyor haklısın benim işimde bu gerektiği gibi yaşamak ve hataları düzenlemede yardımcı olmak kötü bir niyetim yok yani :) zaten kötü niyetim olsa bu post bu şekilde olmazdı :)

Bakalım no problem bakalım fazlasıyla rağbet görecek :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...