Hoşgeldin Misafir

Şikayet Rütbe Hakkında

Forum içi konular hakkında şikayet
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,245 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Benim rütbem Üsteğmendi neden Teğmen olarak düşüldüğünü öğrenebilir miyim. Yeni Fark ettim Durumu

Merhaba,

Öneri / şikayetinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz. Forum yöneticileri talebiniz hakkında bilgilendirilecek, tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

İyi forumlar.

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,869 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Benim rütbem Üsteğmendi neden Teğmen olarak düşüldüğünü öğrenebilir miyim. Yeni Fark ettim Durumu
Merhaba hesabının bilgilerini çaldırdığın için rütben düşürüldü zaten kendi beyanın doğrultusunda bu işlem gerçekleştirildi

Bu vesileyle tüm üyelere gerekli güvenlik önlemlerini almalarını tavsiye ederiz forumumuz da iki aşamalı doğrulama mevcuttur herkes kendisinden sorumludur

oznyvz

22 Ocak 2018
1,238 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba hesabının bilgilerini çaldırdığın için rütben düşürüldü zaten kendi beyanın doğrultusunda bu işlem gerçekleştirildi

Bu vesileyle tüm üyelere gerekli güvenlik önlemlerini almalarını tavsiye ederiz forumumuz da iki aşamalı doğrulama mevcuttur herkes kendisinden sorumludur
Hocam bu durumun düzelmesi için ne gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...