Hoşgeldin Misafir

Şikayet Rütbe ve Sonlandırma

Forum içi konular hakkında şikayet
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

[THS]RaNDom

31 Mar 2019
968 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hep yanınızda olacak ben vardım beni de harcadılar emin olun ki sizi de harcamadan bırakmazlar inanın emeklerim boşuna gitti ona üzülüyorum sadece. O kadar ahbaplığımız son buldu bundan sonra kimseye gerek yok yoluma tek devam ederim.

Hades

almanya
14 Eyl 2020
256 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
anlamış degilim zaten hem herşeyi al taşı sonra zora gelince malum yeri artı demo yükledigin yerleri kapa başkalarına varklı isimler ver tüm bilgilerin alındı gereyi yapıldı elindeki yazılımları satarken ondan bundan aldım deki herşey belli olsun başka forumda at koştura bilirsin ama burda onu yapamazsan her zaman senin karşına cıkan biri cıkar bunu unutma hadi sana kolay gelsin muhattaba almaya bile gerek yok @NasyoneL baksın işine :)

Kaan

Kaan

Sadece Ölüler Görür!
TIM Lideri
Konsept Danışmanı
11 Tem 2019
1,434 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Böyle yazmayip da, şu sekil de yazsaydın "hataydı, bir daha böyle bir hata yapmayacağım, sıfırdan başlayacağım ve buraya vermiş olduğum emeği zayi etmeyeceğim" deseydin seni desteklerdim. Ama ayranım dökülmesin ardım öpülmesin dersen kusura bakma ama kimse gidişine aldırış etmez. Buralar kimleri gördü kimler geçti. Gördüğüm için sen bura için sadece deniz de bir kum tanesisin yolun açık olsun kardeş

Atlas

Turkhacks
18 Haz 2018
1,763 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kurt kışı atlatırda yediği ayazı unutmazmış.

Rezil olmaktansa sessizce gitmeyi tercih ederdim...
@[THS]RaNDom daha fazla yorum yapmıyorum ama hakkında da hiç iyi konuşmuyorum bilesin !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...