Hoşgeldin Misafir

Rütbe yükseltme gecikmesi

ZeroPulse

Bishkek
1 Ara 2018
1,140 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar öncelikler;
Ben Mercek4219

Üsteğmen rütbesi için gerekli şartları tamamlamama rağmen, son iki gündür terfi alamadım. 45 günlük üyelik süresi, 30 yararlı konu, 500 mesaj ve 500 beğeni gibi kriterleri yerine getirdiğimi düşünüyorum. Hesabımla ilgili herhangi bir sorun olup olmadığını kontrol edebilir misiniz? Terfi sürecimin engellenmesine neden olabilecek bir durum varsa, bunu öğrenmek isterim. Yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkür ederim.

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar öncelikler;
Ben Mercek4219

Üsteğmen rütbesi için gerekli şartları tamamlamama rağmen, son iki gündür terfi alamadım. 45 günlük üyelik süresi, 30 yararlı konu, 500 mesaj ve 500 beğeni gibi kriterleri yerine getirdiğimi düşünüyorum. Hesabımla ilgili herhangi bir sorun olup olmadığını kontrol edebilir misiniz? Terfi sürecimin engellenmesine neden olabilecek bir durum varsa, bunu öğrenmek isterim. Yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkür ederim.

Merhaba,

Öneri / şikayetinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz. Forum yöneticileri talebiniz hakkında bilgilendirilecek, tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

İyi forumlar.