|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
WebciAdam' Alıntı:abi kusura bakmayın benim durumlar malum yoksa bu forumda en çok online olan benim
konuda kasardım ama malesef durumlar yüzünden tek tip anca konu açabiliyorum
NasyoneL' Alıntı:WebciAdam' Alıntı:abi kusura bakmayın benim durumlar malum yoksa bu forumda en çok online olan benim
konuda kasardım ama malesef durumlar yüzünden tek tip anca konu açabiliyorum
Senin durumun özel ona rağmen online oluyosun sorun bazı tim üyeleriyle ilgili sanırim
Babacanım burası bizim değil asıl sizlerin yeri ve mekanı kendi mekanlarınızı canlandırmak sizlerin elindeBYROOT' Alıntı:Rütbe sistemi nedir bilmiyorum fakat sıralı bir şekilde rütbe sistemi varsa forumumuzdaki arkadaşlarımız yeni gelen arkadaşlarımıza özgü makaleler hazırlayıp sunum yapabilirler. Bende forumu canlandırabilirim. Elimden geldiğince 9-10 Saat Günlük Aktif Sürem Var Bilgisayar Başında Foruma Katkıda Bulunuruz![]()
Sen iste hallederiz.Security' Alıntı:ee benım rutem varmı forumda abilervarsada alabilirsiniz.
Özelden sorunlarınızı iletebilirsinizgamovertinks' Alıntı:Benim rütbem alınabilir Sorun yok
Ana pc 2 de bir gg di en son Tam gg oldu düzelmedi paylaşımlar vs o yüzden gelmiyor.