Hoşgeldin Misafir

Rütbeler Alınacak Yönetimin Dikkatine ...!!!!

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
WebciAdam' Alıntı:
abi kusura bakmayın  benim durumlar malum yoksa bu forumda en çok online olan benim

konuda kasardım ama malesef durumlar yüzünden tek tip anca konu açabiliyorum

Senin durumun özel ona rağmen online oluyosun sorun bazı tim üyeleriyle ilgili sanırim

CyberHawk

CyberHawk

WebMaster
Adana
12 Ara 2018
16,070 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
NasyoneL' Alıntı:
WebciAdam' Alıntı:
abi kusura bakmayın  benim durumlar malum yoksa bu forumda en çok online olan benim

konuda kasardım ama malesef durumlar yüzünden tek tip anca konu açabiliyorum

Senin durumun özel ona rağmen online oluyosun sorun bazı tim üyeleriyle ilgili sanırim

Bugune kadar cok sorun yasadım ama malesef hala o sorunları cozemedım ben turkhacks ı sevıyorum elimden geldiğincede online olup konu acmaya calısıyorum yonetımden gereklı kişiler beni biliyor zaten

BYROOT

1 Ara 2017
561 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Rütbe sistemi nedir bilmiyorum fakat sıralı bir şekilde rütbe sistemi varsa forumumuzdaki arkadaşlarımız yeni gelen arkadaşlarımıza özgü makaleler hazırlayıp sunum yapabilirler. Bende forumu canlandırabilirim. Elimden geldiğince 9-10 Saat Günlük Aktif Sürem Var Bilgisayar Başında Foruma Katkıda Bulunuruz :)

Scorpiol

2 Eyl 2017
406 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
BYROOT' Alıntı:
Rütbe sistemi nedir bilmiyorum fakat sıralı bir şekilde rütbe sistemi varsa forumumuzdaki arkadaşlarımız yeni gelen arkadaşlarımıza özgü makaleler hazırlayıp sunum yapabilirler. Bende forumu canlandırabilirim. Elimden geldiğince 9-10 Saat Günlük Aktif Sürem Var Bilgisayar Başında Foruma Katkıda Bulunuruz :)
Babacanım burası bizim değil asıl sizlerin yeri ve mekanı kendi mekanlarınızı canlandırmak sizlerin elinde ;)
Security' Alıntı:
ee benım rutem varmı forumda abiler :) varsada alabilirsiniz.
Sen iste hallederiz.
gamovertinks' Alıntı:
Benim rütbem alınabilir Sorun yok

Ana pc 2 de bir gg di en son Tam gg oldu düzelmedi paylaşımlar vs o yüzden gelmiyor.
Özelden sorunlarınızı iletebilirsiniz