|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Merhaba forum rütbem Yüzbaşına kadar çıkmıştı ama yaklaşık 4-5 aydır Kaşifte, neden düşmüş olabilir?
Evet başka bir şey var gibi geçen yıl ekim yada kasımdan beri bu şekilde benim de motivasyonum düştü o zamandan beri paylaşım yapmıyorum.https://www.turkhacks.com/konu/rutbe-sistemi-son-guncelleme-onemli.281505/ bu konu da yazdığı ola bilir ama sen kaşife düşmüşsün başka bişey var gibi
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Merhabalar bahsettiğiniz tarihlerde lamer forumlarına konu taşıma yaptığınız tespit edilmiştir bundan dolayı rütbeniz düşürülmüştürMerhaba forum rütbem Yüzbaşına kadar çıkmıştı ama yaklaşık 4-5 aydır Kaşifte, neden düşmüş olabilir?
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Hiçbir forumda paylaşım yapmadım bir yanlışlık olmalı. Başka forumlarda olmayan ve bizzat satın aldığım ürünleri ve burada olmayan paylaşımları bularak turkhacks.com a özel paylaştım ve çoğu yer benim paylaşımları çalıp paylaştı. Size saygı duyarım ben de paylaşım yapmama kararını da devam ettiririm. Teşekkürler.Merhabalar bahsettiğiniz tarihlerde lamer forumlarına konu taşıma yaptığınız tespit edilmiştir bundan dolayı rütbeniz düşürülmüştür
Burada bu tip durumlara müsamaha gösterilmez kırmızı çizgimizdir.