Hoşgeldin Misafir

Rütbem Neden Düşmüş Olabilir.

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba forum rütbem Yüzbaşına kadar çıkmıştı ama yaklaşık 4-5 aydır Kaşifte, neden düşmüş olabilir?

Merhaba,

Öneri / şikayetinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz. Forum yöneticileri talebiniz hakkında bilgilendirilecek, tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

İyi forumlar.

Siyah Sancak

Siyah Sancak

Üye Yöneticisi Yardımcısı
Üye Yöneticisi Yrd.
1 Eki 2017
79 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba forum rütbem Yüzbaşına kadar çıkmıştı ama yaklaşık 4-5 aydır Kaşifte, neden düşmüş olabilir?
Merhabalar bahsettiğiniz tarihlerde lamer forumlarına konu taşıma yaptığınız tespit edilmiştir bundan dolayı rütbeniz düşürülmüştür

Burada bu tip durumlara müsamaha gösterilmez kırmızı çizgimizdir.

erdem87

18 Tem 2021
865 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar bahsettiğiniz tarihlerde lamer forumlarına konu taşıma yaptığınız tespit edilmiştir bundan dolayı rütbeniz düşürülmüştür

Burada bu tip durumlara müsamaha gösterilmez kırmızı çizgimizdir.
Hiçbir forumda paylaşım yapmadım bir yanlışlık olmalı. Başka forumlarda olmayan ve bizzat satın aldığım ürünleri ve burada olmayan paylaşımları bularak turkhacks.com a özel paylaştım ve çoğu yer benim paylaşımları çalıp paylaştı. Size saygı duyarım ben de paylaşım yapmama kararını da devam ettiririm. Teşekkürler.