Hoşgeldin Misafir

s.a arkadaşlar

cybermantr

2 Ocak 2018
1,525 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Aranıza yeni katıldım Bir çok hacking platformuna üyeyim (turk hack team Ayyıldız vs.) amacım işimi yaparken iyi ve doğru şekilde yapmak yeni şeyler öğrenmek gelişmek normalde yazılım program işleriyle uğraşıyorum ilerleyen gelişen bir çok olaya teknolojik anlamda meraklıyım Python öğrendim yıllar sonra sırf merakımdan  ☺️☺️ kali kullanıcısıyım ama hala eksiğimin olduğunu düşünüyorum inşallah sizlerle birlikte burada da güzel şeyler yaparız paylaşırız  bana yardımcı olacağınızdan şüphem yok...sizlere bahsetmek istediğim ilgimi çeken  bir konu var geçenlerde yine araştırma yaparken stuxnet in kaynak kodlarına rastladım biraz inceledim gerçekten kusursuz yazılmış sonra bu konuyla ilgili bir belgesel olduğunu öğrendim ve  izledim izlerken bir taraftan hayıflandım bizler neden daha iyi bir siber silah yapamıyoruz diye yada varsa ben bilmiyorum ( STUXNETİN ÖZELLİĞİ ARKADAŞLAR SALDIRI YAPMADAN ÖNCE HEDEFİ KONTROL EDİP GEREKEN ANALİZLERİ YAPIP KARAR VERMESİ VE SALDIRILAN HEDEFE SADECE SANAL DEĞİL FİZİKİ ANLAMDADA ZARAR VEREBİLMESİ BİLENLER BİLİYORDUR MUTLAKA ) yanılıyorsam düzeltin neyse çenem düştü :) ...