mehmetali79
- 21 Ara 2023
- 8 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Sa Adminler acil özelden yazabilirmi
hesabım çalındı aktif üye var ise özelden yazabilirmi kıdemli üyeydim
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Sa Adminler acil özelden yazabilirmi
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
kral epostamı değiştirmiş zaten özelden yzarmısın epostam değiştiği için işlem yapamıyorumİki adımlı doğrumala tanımlasaydın keşke çalındıysa şifre sıfırla
Aktiflik
Seviye
Deneyim
ilettim hocamLoglar incelendiginde e-posta adresinin degistigi goruntulenmektedir, teyit amacli "mali******9@***.com" adresinden [email protected] adresine bir e-posta gonderiniz. Bilgisayarinizi bir anti-malware yazilimi ile taratip gerekli temizlikleri yapiniz. E-posta sifrenizi degistiriniz. Daha sonra hesabi geri almaniz mumkun olacaktir.
2.Adımlı Doğrulama Sistemi Kapalı.İki adımlı doğrumala tanımlasaydın keşke çalındıysa şifre sıfırla
Aktiflik
Seviye
Deneyim
çok haklısınız hocam benimde ilkkez başıma geldi yıllardır foruma üyeyim benlik değilde sanırım kızımın tabletinde açık epostam oradan olanlar oldu düye düşünüyorum çünkü 1 aydır pc başında bile değilim ama sağlık olsun napalım allahtan telafi sağladılar herkese iyi forumlar şuanlıkKonu haricinde şunu söyleyim. Seviyorum abi bu forum yönetimini hiç ikiletmiyorlar hemen yardım hemen gereken neyse yönlendiriyorlar. Diğerlerinde olsa banane kardeşim önlemini alsaydın deyip geçiştirirlerdi. Loglara kadar incelenmiş gereken talimatlar verilmiş valla helal olsun.
Size de geçmiş olsun hocam.
THS hatalarin telafi edildigi yerdir. Birinci hatadir, ikinciyi yanlis sayariz. Gerekli onlemler konusunda kendisine bilgilendirme iletildi. Hepimiz duse kalka buyumedik mi..Konu haricinde şunu söyleyim. Seviyorum abi bu forum yönetimini hiç ikiletmiyorlar hemen yardım hemen gereken neyse yönlendiriyorlar. Diğerlerinde olsa banane kardeşim önlemini alsaydın deyip geçiştirirlerdi. Loglara kadar incelenmiş gereken talimatlar verilmiş valla helal olsun.
Size de geçmiş olsun hocam.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
teşekkür ederim ilginiz içinTHS hatalarin telafi edildigi yerdir. Birinci hatadir, ikinciyi yanlis sayariz. Gerekli onlemler konusunda kendisine bilgilendirme iletildi. Hepimiz duse kalka buyumedik mi..
Aktiflik
Seviye
Deneyim
bunu bilmiyordum bak bende güncelleme getirirler sanırsam onada saygıdeğer adminlerimiz2.Adımlı Doğrulama Sistemi Kapalı.
Hallederler muhtemelen.bunu bilmiyordum bak bende güncelleme getirirler sanırsam onada saygıdeğer adminlerimiz
Düştüğümüzde elimizden tutup kaldıranlar da var olsun hocam öğrenmemizde onlarında katkıları büyük. Allah varlıklarını eksik etmesin etrafımızdan.THS hatalarin telafi edildigi yerdir. Birinci hatadir, ikinciyi yanlis sayariz. Gerekli onlemler konusunda kendisine bilgilendirme iletildi. Hepimiz duse kalka buyumedik mi..
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
hesabımı alayım bir ilk işim o olacak muhterem din kardeşimVe aleyna aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü Allah beterinden muhafaza eylesin inşallah @SurHan https://www.turkhacks.com/hesap/guvenlik burdan aktif ediliyo mübarek
Benim Kafa 2017 yılındaki Mybb Forumda kaldı.Hakkını helal et mübarek.Ve aleyna aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü Allah beterinden muhafaza eylesin inşallah @SurHan https://www.turkhacks.com/hesap/guvenlik burdan aktif ediliyo mübarek