Hoşgeldin Misafir

Sa Adminler acil özelden yazabilirmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sa Adminler acil özelden yazabilirmi
hesabım çalındı aktif üye var ise özelden yazabilirmi kıdemli üyeydim

Merhaba,

Turkhacks.com forumlarına hoş geldiniz. Forumda güzel vakit geçirmeniz temenni eder, aşağıda bulunan konuları incelemenizi tavsiye ederiz.

Misyon;

Forum Kuralları;

Nasıl Rütbe Alırım?

İyi forumlar.

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Loglar incelendiginde e-posta adresinin degistigi goruntulenmektedir, teyit amacli "mali******9@***.com" adresinden [email protected] adresine bir e-posta gonderiniz. Bilgisayarinizi bir anti-malware yazilimi ile taratip gerekli temizlikleri yapiniz. E-posta sifrenizi degistiriniz. Daha sonra hesabi geri almaniz mumkun olacaktir.

mehmetali79

21 Ara 2023
8 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Loglar incelendiginde e-posta adresinin degistigi goruntulenmektedir, teyit amacli "mali******9@***.com" adresinden [email protected] adresine bir e-posta gonderiniz. Bilgisayarinizi bir anti-malware yazilimi ile taratip gerekli temizlikleri yapiniz. E-posta sifrenizi degistiriniz. Daha sonra hesabi geri almaniz mumkun olacaktir.
ilettim hocam

eisenheim

Hilal-i ahmer C*
21 Kas 2017
714 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Konu haricinde şunu söyleyim. Seviyorum abi bu forum yönetimini hiç ikiletmiyorlar hemen yardım hemen gereken neyse yönlendiriyorlar. Diğerlerinde olsa banane kardeşim önlemini alsaydın deyip geçiştirirlerdi. Loglara kadar incelenmiş gereken talimatlar verilmiş valla helal olsun.

Size de geçmiş olsun hocam.

mehmetali79

21 Ara 2023
8 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Konu haricinde şunu söyleyim. Seviyorum abi bu forum yönetimini hiç ikiletmiyorlar hemen yardım hemen gereken neyse yönlendiriyorlar. Diğerlerinde olsa banane kardeşim önlemini alsaydın deyip geçiştirirlerdi. Loglara kadar incelenmiş gereken talimatlar verilmiş valla helal olsun.

çok haklısınız hocam benimde ilkkez başıma geldi yıllardır foruma üyeyim benlik değilde sanırım kızımın tabletinde açık epostam oradan olanlar oldu düye düşünüyorum çünkü 1 aydır pc başında bile değilim ama sağlık olsun napalım allahtan telafi sağladılar herkese iyi forumlar şuanlık

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

THS hatalarin telafi edildigi yerdir. Birinci hatadir, ikinciyi yanlis sayariz. Gerekli onlemler konusunda kendisine bilgilendirme iletildi. Hepimiz duse kalka buyumedik mi..

eisenheim

Hilal-i ahmer C*
21 Kas 2017
714 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
THS hatalarin telafi edildigi yerdir. Birinci hatadir, ikinciyi yanlis sayariz. Gerekli onlemler konusunda kendisine bilgilendirme iletildi. Hepimiz duse kalka buyumedik mi..
Düştüğümüzde elimizden tutup kaldıranlar da var olsun hocam öğrenmemizde onlarında katkıları büyük. Allah varlıklarını eksik etmesin etrafımızdan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...