undispuTed
- 2 Ara 2017
- 4 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
arkadaslar merhaba turk coder adındakı arkadasımızın burasının rootu olgunu soylendı kendısı tarafından buraya benım gelmemı ıstedı sadece bır seyler govde gosterısı bolumunde sergılemek amaclı olmasını dusunuyoorum grı sapkalı bır hackerım websıte tan asla anlamam lıfe hack hakkında hepınıze yardımcı olurum arabalar sehır ve cadde ısıkları lambaları ısık sıstemlerı elektornık olan her sey hayat hakkındakı cogu sey yolda gıderken bıle ınsan beynını yıkayabılıcegınız cogu sen sıkıntızı sadece zevk para ve eylence amaclı calısıyorum ıstedıgınız konuda yardımcı olurum anlayısınız ıcın tesekkur ederım son olarak ILLEGAL VE LEGAL OLARAK CALISIYORUM BILGINIZE ASLA KIMSEDEN BISY SAKLAMIYORUM HER SEYIM ACIK bana sadece adam gıbı forum lazım ıllegalızm adındakı sacma sapan bır forum degıl herkes havalı ve bır sey bıldıklerını zannedıyorlar ...Â
sımdıden herkese tesekkurler ;
undispuTed
--------------------
BASLAMAK ICIN MUKEMMEL OLMAK ZORUNDA DEGILSIN LAKIN MUKEMMEL OLMAK ICIN BASLAMAK ZORUNDASIN ...Â
-----------------------
SALTANATINIZI YIKMAYA GELDIMÂ
/ undispuTed
sımdıden herkese tesekkurler ;
undispuTed
--------------------
BASLAMAK ICIN MUKEMMEL OLMAK ZORUNDA DEGILSIN LAKIN MUKEMMEL OLMAK ICIN BASLAMAK ZORUNDASIN ...Â
-----------------------
SALTANATINIZI YIKMAYA GELDIMÂ
/ undispuTed