Hoşgeldin Misafir

SA Beyler :)

MecaX

23 Ara 2017
263 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamun Aleyküm arkadaşlar forum'a yeni katılmış bulunmaktayım şuan pek bir bilgim yok inşaallah sizler sayesin de bir şeyler öğrenmeyi planlıyorum. İyi Forumlar ...

Alpa-Gu

30 Ağu 2017
334 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
MecaX' Alıntı:
Selamun Aleyküm arkadaşlar forum'a yeni katılmış bulunmaktayım şuan pek bir bilgim yok inşaallah sizler sayesin de bir şeyler öğrenmeyi planlıyorum. İyi Forumlar ...

Hoşgeldin dostum zamanla çok şey öğrenirsin arastirmaktan ve öğrenmekte vazgeçme ne uzerine gitmek istiyorsan ona yönel bu esnada başka bilgiler edinmeye de özen göster  ben sadece  hack yapicam onu ogrensem yeter düşüncesiyle hareket etmemelisin bilgiye ve yeniliğe  açık olmalısın.herseyden yeteri kadar kapmalisin biraz zamanını alicak fakat öğrenmenin başka yolu yoktur ben sana iki dakka.program kullanmasını öğretirim ama bunu hep ezbere yaparsın ondan öteye gidemezsin iyi çalışmalar bu zorlu yolda başarılar :)

MecaX

23 Ara 2017
263 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Alpa-Gu' Alıntı:
Hoşgeldin dostum zamanla çok şey öğrenirsin arastirmaktan ve öğrenmekte vazgeçme ne uzerine gitmek istiyorsan ona yönel bu esnada başka bilgiler edinmeye de özen göster  ben sadece  hack yapicam onu ogrensem yeter düşüncesiyle hareket etmemelisin bilgiye ve yeniliğe  açık olmalısın.herseyden yeteri kadar kapmalisin biraz zamanını alicak fakat öğrenmenin başka yolu yoktur ben sana iki dakka.program kullanmasını öğretirim ama bunu hep ezbere yaparsın ondan öteye gidemezsin iyi çalışmalar bu zorlu yolda başarılar :)' Alıntı:
EyvAllah kardeşim tavsiyelerine uymaya çalışacağım ayrıca hepinize çok teşekkür ederim samimi karşılamanız beni mutlu etti kardeşlerim. Kalıcıyım Allah'ın izni ile sorun çıkmassa ölüm vs gibi.