Gecekuşu67
- 8 Eki 2020
- 6 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Herkeze hayırlı günler. Son 1 haftada hacker dolandırıcılarına para kaptırdım. Aoatl gibi görünebilirim. Ama sakin öyle düşünmeyin. İngilterede yaşayan bir kız arkadaşım var. Yanima gelip gidiyor arada bir. Geçen hafta bana birsey itiraf etti. Evli olduğunu ve çocuklarının olduğunu söyledi. Ben biraz araştırma yaptım ve beni gerçek tek aile instagram hesabından engellemiş. Oradaki hiç birseyi göremiyorum. Fakat kız hala benimle konuşuyor. Ve tekrar geleceğini söylüyor.. Ben sizlerden yardım istiyorum. Asla kötü bir niyetim yok.. Sadece onun instagram hesabının şifresini hacker lama yöntemi varımdır. Yada bu sorunlar içinde sıkışıp kalmış kardeşinize yardım edebilecek bir dost... Teşekkür ederim. Uzun yazıyı okuduğunuz için
Yada bana gizli hesabı görmemi sağlayacak bir yöntem.. Fake hesaplar işe yaramıyor.. Çok denedim?. Başka bir çözüm arıyorum... Teşekkürler
Yada bana gizli hesabı görmemi sağlayacak bir yöntem.. Fake hesaplar işe yaramıyor.. Çok denedim?. Başka bir çözüm arıyorum... Teşekkürler