g3m2rlavis
- 10 Ağu 2025
- 10 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
saol tesekkurler
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
guzel konumerhaba ddos atan kişiye ait sorumluluk ben sadece bilgilendirme yapıyorum
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Aktiflik
Seviye
Deneyim
teşekkürlermerhaba ddos atan kişiye ait sorumluluk ben sadece bilgilendirme yapıyorum
teşekkürlermerhaba ddos atan kişiye ait sorumluluk ben sadece bilgilendirme yapıyorum
eline sağlıkmerhaba ddos atan kişiye ait sorumluluk ben sadece bilgilendirme yapıyorum
çok iyimerhaba ddos atan kişiye ait sorumluluk ben sadece bilgilendirme yapıyorum
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Elimde herhangi bir scantool yok, sana danışmam gerek. Sana bir site versem ip adresine saldırı olup olmadığıyla ilgili tarama yapabilir misin ? Çok komik birşey istiyorum farkındayım hatta mümkün dahi olmayabilir fakat yine de sormak zorunda hissediyorum. Benim için çok değerli birine çalışma yapıyorum, sıralamalarında anormallikler görüyorum elimde tarama yapabilecek araçlarım yok, bu konuyla ilgilenmem lazım. Sence dışardan tarama yaparak bunun (kapalı şifreleme ile oluşturulmuş) saldırı kaynağını tespit edebilir miyiz ?merhaba ddos atan kişiye ait sorumluluk ben sadece bilgilendirme yapıyorum