scriptine paytr bağlamak istiyorum nasıl yapıcam?
birde eklenti eklemek istiyorum eklentileri nereden bulabilirim?
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
scriptine paytr bağlamak istiyorum nasıl yapıcam?
birde eklenti eklemek istiyorum eklentileri nereden bulabilirim?
Aktiflik
Seviye
Deneyim
ilan sistemi ayarlarında paytr entegrasyon ayarları olması gerek.Birisi bakıcak mı?
Ayar yok sadece iyizico varilan sistemi ayarlarında paytr entegrasyon ayarları olması gerek.
yazılım üzerinde iyzico hazır olarak gelmekte paytr kendiniz eklemeniz lazım yapamazsan yardım iste bakarım
Nasıl yapacağim anlatırmısınyazılım üzerinde iyzico hazır olarak gelmekte paytr kendiniz eklemeniz lazım yapamazsan yardım iste bakarım
İyizico ödeme altyapısı yok elimde hazır paytr ödeme altyapısı ekleyebilirmiyizpanel bilgilerini göndersene ayarlarda olması gerek paytr olmadı iyzico yazarız
Orjinal scriptinde paytr mevcut paylaşılan da iyizico var paytr mevcut diyenler olduğundan soruyorumEklenti bulamazsın yazılım o hazır kalıp script değil ücretsiz scriptte emir verir gibi destekmi istiyorsun paraya kiyacaksin yaptiricaksin scriptini
Yazılanları azıcık okuyup yaz yukarıda anlatıyorum paytr mevcut değildir diye satenEklenti bulamazsın yazılım o hazır kalıp script değil ücretsiz scriptte emir verir gibi destekmi istiyorsun paraya kiyacaksin yaptiricaksin scriptini
Aktiflik
Seviye
Deneyim