Hoşgeldin Misafir

Şahsi öğretmen aranıyor : )

percl

27 Ara 2018
170 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
merhaba,

şu zamana kadar gidiyim trojan yapayım, keylogger yapayım, milletin facebook'unu patlatayım, site çökerteyim demedim. bir iki ufak teşebbüsüm olmuş olabilir tabiki. her neyse. internete hacker olmak, hacker dersleri yazdığınızda milyonlarca sonuçla karşılaşabilirsiniz, ancak soru şu; bunun hangisi gerçekten öğretici? internet bu konuda gerçekten dibi olmayan bir çöplük. her yerde linux ve windows için yüzlerce araç, dork yöntemleri için örnek arama parametreleri vs. ama anlatıcılar dahil nasıl çalıştığını bilmiyorlar. her neyse kısa keseyim : )

php
sql
javascript

dillerine hakimim. işi bilen biri, vakit ayırıp bana (kendisinin) nasıl çalıştığını anlatırsa memnun olurum. program kullanmak istemiyorum.

yapmak isteğim şey ise kendime bir izleme ağı oluşturmak. bunu da shell bastığım sitelerde bir rest api oluşturarak topladığım verileri bir veritabanında saklayarak yapmayı düşünüyorum. kısacası siteye girip bir index koyup hacklendiniz demektense ve daha sonrasında o bağlantıyı kaybetmektense, verilerini gittiği yere kadar izlemek istiyorum. olumlu gelişme gösterirsemde hosting ve sunucuları belki ilerisinde ddos için kullanmayı düşünüyorum. yani başlangıç ve gelişim (gelişebilirsem) sürecimde tek odaklanmayı düşündüğüm nokta, internet siteleri ve bunların barındığı sunucular.

bu konuda benimle ilgilenecek ve birebir yardımcı olmak isteyecek işi bilen bir arkadaş var mı?

percl

27 Ara 2018
170 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
NasyoneL' Alıntı:
Başarılar dilerimde hangi bir şeyi uzaktan uzağa nasıl ve ne kadar gösterebilir bahsettiğiniz öğretmen

eyvallah. hevesim var ama bakalım, kendi kendime uğraşıp öğrenmek istemiyorum. doğrusunu öğrenmem zaman alacak çünkü biliyorum : ) birde kodlamadan çok mantık kurabilmek önemli diye düşünüyorum.  basit bir internet sitesi oluştururken bile, bir şeyi bir kere yapmayı öğrendikten sonra, aynı işi yüzlerce farklı yöntemle yapabilirsin mantık kurabiliyorsan. zaten bildiklerimide kimse bana göstermedi oturdum uğraştım. : )