Tilki Baba
- 30 Nis 2020
- 12 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Saldırı Tim Hakkında...--
İlk öncelikle herkese iyi akşamlar.-
Umut abiden dolayı üyelik oluşturup bir göz gezdireyim dedim ve ortamın gerçektende çok canlı ve bilgili arkadaşların olduğunu fark ettim.-
Forumun işleyici filan güzel fakat "TurkHacks Saldırı Tim Alımı Başladı" adlı konuyu görünce bir göz atayım dedim fakat ekibe katılmak için istenen-
bilgiler bence gereksiz olmuş ve bundan dolayı kimsenin katılacağını sanmıyorum.-
Günümüz teknoloji çağı ve kimsenin hiç tanımadığı birine durduk yere Doğum tarihi, Telefon numarası gibi bilgiler vereceğini sanmıyorum.-
Bunun yerine Discord veya Skype gibi uygulamalardan irtibat kurup saldırıları koordine etmeniz daha mantıklı olacaktır ve anonimlik herkes için önemli arkadaşlar.-
Telefon numaranızı gidip farklı bir amaçla paylaşma ihtimalini düşünün bence.-
By_uMut abimle tanışdıktan 4 sene sonra birbirimizi gerçek anlamda tanıdık ve ne demek istediğimi şimdi anlamışsınızdır.-
Eğitim konusuna gelirsek,-
Eğitimlerde hazır bilgilerden ziyade daha kapsamlı bilgiler verilirse çok ama çok iyi olur.-
Diğer forumlardan bir farkınız olsun. Exploit yazma konusunda bilgi verip vb. konuları ele alın.-
Eğitimlerde ise ilerlememiz lazım-
Gündemi takip ederek bu şekilde aktiviteler göstermek TurkHacks adına daha yararlı olup çok büyük sesler getirebilir.-
Şimdi kalkıp bu ne bilmişlik taslıyor diyenlerinizde olacak, eğer önemsemeseydim inanın zaman harcayıp tek kelime dahi yazmazdım.-
Hepiniz bilgili ve zeki insanlarsınız ve diğer çakma forumlardan farkımızın olması lazım-
Bu konu hakkında her türlü bilgi alışverişine açığım.-
Sevgiler...-