Hoşgeldin Misafir

Saldırı Tim Önerim

Tilki Baba

30 Nis 2020
12 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Saldırı Tim Hakkında...--

-

İlk öncelikle herkese iyi akşamlar.-

Umut abiden dolayı üyelik oluşturup bir göz gezdireyim dedim ve ortamın gerçektende çok canlı ve bilgili arkadaşların olduğunu fark ettim.-

Forumun işleyici filan güzel fakat "TurkHacks Saldırı Tim Alımı Başladı" adlı konuyu görünce bir göz atayım dedim fakat ekibe katılmak için istenen-

bilgiler bence gereksiz olmuş ve bundan dolayı kimsenin katılacağını sanmıyorum.-

Günümüz teknoloji çağı ve kimsenin hiç tanımadığı birine durduk yere Doğum tarihi, Telefon numarası gibi bilgiler vereceğini sanmıyorum.-

Bunun yerine Discord veya Skype gibi uygulamalardan irtibat kurup saldırıları koordine etmeniz daha mantıklı olacaktır ve anonimlik herkes için önemli arkadaşlar.-

Telefon numaranızı gidip farklı bir amaçla paylaşma ihtimalini düşünün bence.-

By_uMut abimle tanışdıktan 4 sene sonra birbirimizi gerçek anlamda tanıdık ve ne demek istediğimi şimdi anlamışsınızdır.-

Eğitim konusuna gelirsek,-

Eğitimlerde hazır bilgilerden ziyade daha kapsamlı bilgiler verilirse çok ama çok iyi olur.-

Diğer forumlardan bir farkınız olsun. Exploit yazma konusunda bilgi verip vb. konuları ele alın.-

Eğitimlerde ise ilerlememiz lazım-

Gündemi takip ederek bu şekilde aktiviteler göstermek TurkHacks adına daha yararlı olup çok büyük sesler getirebilir.-

Şimdi kalkıp bu ne bilmişlik taslıyor diyenlerinizde olacak, eğer önemsemeseydim inanın zaman harcayıp tek kelime dahi yazmazdım.-

Hepiniz bilgili ve zeki insanlarsınız ve diğer çakma forumlardan farkımızın olması lazım-

Bu konu hakkında her türlü bilgi alışverişine açığım.-

Sevgiler...-

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Öncelikle ilgin için teşekkür ederiz, her üyemizin görüşleri bizim için ayrı ayrı değerlidir. Saldırı ekipleri konusunda ilgili personelin sürekli değişmesi dolayısı ile bi türlü oturtulamadı. Senin gibi ilgilenen arkadaşlarımızın da katkılarıyla kısa sürede oturacağını düşünüyorum.

r3dt4rk

25 Ağu 2020
24 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Tilki Baba hocam bende 26 yaşındayım ve Görev Org. grubuna Akrepler Crew ve gövde gösterisine alt bölüm açılırsa anlatım yapıp çalışma yapacağımı anlattım ilgileneceğim ve turkhacks.com da kalıcı olmak istediğimi adminlere belirttim konu güzel olmuş.

Everything for ths...

Tilki Baba

30 Nis 2020
12 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
DeepiMpaCt' Alıntı:
Öncelikle ilgin için teşekkür ederiz, her üyemizin görüşleri bizim için ayrı ayrı değerlidir. Saldırı ekipleri konusunda ilgili personelin sürekli değişmesi dolayısı ile bi türlü oturtulamadı. Senin gibi ilgilenen arkadaşlarımızın da katkılarıyla kısa sürede oturacağını düşünüyorum.

Bu konu hakkında siz değerli adminlerde olumlu bir yanıt verirseniz güzel bir ekip kurmanıza yardımcı olabilir gerekli işlemleri yapabilirim
Rütbe vb. şeyler gibi isteklerim yok ve referans olarak By_uMuT-'tan kim olduğumu öğrenebilirsiniz.
Amacım kalıcı ve aktif bir tim kurmak.

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Tilki Baba' Alıntı:
DeepiMpaCt' Alıntı:

Bu konu hakkında siz değerli adminlerde olumlu bir yanıt verirseniz güzel bir ekip kurmanıza yardımcı olabilir gerekli işlemleri yapabilirim
Rütbe vb. şeyler gibi isteklerim yok ve referans olarak By_uMuT-'tan kim olduğumu öğrenebilirsiniz.
Amacım kalıcı ve aktif bir tim kurmak.

@By_uMuT 'a Skype'dan bir ulaş sen.

7dokuz

14 Kas 2020
16 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
[quote pid='333913' dateline='1606508423']
çok haklısın kardeşim o yüzden  girmedim yani girmek için mesaj yazmadım görüşümüze destek verirseniz teşekkürler admine saygılar​

[/quote]