Hoşgeldin Misafir

Saldırı timleri alımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muncuk Han

Muncuk Han

akp gençlik kolları başkanı
31 Ağu 2021
792 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Türkhacks.com saldırgan alımı başlamıştır.

Şartlar:
- Hacking konusunda bilgi sahibi olmak,
- Web hack konularında bilgiye sahip olmak,
- SQL Injection (SQLinj), Remote Code Execution (RCE) gibi açıklardan faydalanabilme yeteneğine sahip olmak,
- Takımda aktif olarak yer alabilecek (aktif deface yapabilecek) kişiler,
- Exploit ve araçları kullanmayı az çok bilmek.

Yeterli niteliklere sahip adayların özel mesaj yoluyla ulaşmaları rica olunur. Eğitim konusu düşünülebilir.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Stronger_Cracker

25 Tem 2022
6,399 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Literary

25 Mar 2020
1,246 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
sql xss rcı rfı burte payload exploit hazır sc ler konusunda bilgili
upload ve incele ile hack yaptığını sanmayan
php ve asp sheel iyi derce de kullana bilen
sunucu zafiyetleri konusunda bilgisi plan
kişiler bu time alınmak için aday ola bilirler
Alım varsa benide alın bu aralar boşum biraz İndex basma zamanı geldi gibi

Haberelemani21

20 Ocak 2021
57 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Slm eski dost. TurkHackTeam den. Moderator asistani olmustum. Hatirladinmi. Toolbrovser. Eski nickim Haberelemani21 di. Profesor vardi. Senide haksizlik yaparak cikardilar. Benide haksizlikla cikardilar. Banladilar. Dilersen bu saldiri timine katilabilirim.

Muncuk Han

Muncuk Han

31 Ağu 2021
792 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Slm eski dost. TurkHackTeam den. Moderator asistani olmustum. Hatirladinmi. Toolbrovser. Eski nickim Haberelemani21 di. Profesor vardi. Senide haksizlik yaparak cikardilar. Benide haksizlikla cikardilar. Banladilar. Dilersen bu saldiri timine katilabilirim.
valaha hatıradığım kadarı ile sen sağlam sövmüşdümn adminin birirne sjsjdjsjsj

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Aynen. Ama adami korudum diye. Tutmus yardim isteyen birinin konusu cope demisti. Oysaki adam yardim istemisti. Ne yapalim ordaki emeklerimiz cope gittı. Ama cok gelistirdim kendimi kral. Seni severim
Kutlu dergah Turkhacks sizi bağrına basar burası emeklerin zayi olmadığı yerdir hoşgeldin

Muncuk Han

Muncuk Han

31 Ağu 2021
792 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Aynen. Ama adami korudum diye. Tutmus yardim isteyen birinin konusu cope demisti. Oysaki adam yardim istemisti. Ne yapalim ordaki emeklerimiz cope gittı. Ama cok gelistirdim kendimi kral. Seni severim
o savunduğun adam da benim en son bulunduğum ekip arkadaşımdı jsjsshs sen niye gaza geldin o kadar çözemedim küfür etcek birşey yoktu ortada o zaten fırlama birşeydi o yüzden çöpe taşınmıştı konu

Haberelemani21

20 Ocak 2021
57 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
o savunduğun adam da benim en son bulunduğum ekip arkadaşımdı jsjsshs sen niye gaza geldin o kadar çözemedim küfür etcek birşey yoktu ortada o zaten fırlama birşeydi o yüzden çöpe taşınmıştı konu
Kral ben cok iyiyim. Tek kusurum dusunmeden adim atmak. Konu cope deyince adam yardim istemis zoruma gitti konu cope gitsin demesi. Her neyse sen nasilsin eski dost. Seviliyorsun. Halen gonlumuzdesin muncuk baba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...