Hoşgeldin Misafir

Saldırıya Maruz Kaldım. Desteklerinizi Rica Ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TeknOnur

TeknOnur

Bütün bu olanlara dayanamam ama hazırım...
Null
1 Ara 2017
1,083 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam ben kimseyle dalaşıcak değilim kendi halimde biriyim. 2017 den beri buradayım beni bilen bilir. Yani forumdan kaynaklı olsa bile (ki değil) başım gözüm üstüne. Çok şükür ciddi maddi zarar görmedim. Ama görmeyeceğim anlamına gelmiyor. Bu konuda siz değerli hocalarımdan bilgi ve destek almak istiyorum sadece.

astralglikos

21 Ara 2017
1,316 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam ben kimseyle dalaşıcak değilim kendi halimde biriyim. 2017 den beri buradayım beni bilen bilir. Yani forumdan kaynaklı olsa bile (ki değil) başım gözüm üstüne. Çok şükür ciddi maddi zarar görmedim. Ama görmeyeceğim anlamına gelmiyor. Bu konuda siz değerli hocalarımdan bilgi ve destek almak istiyorum sadece.
özele gelin bir kaç soru soracam kontroller sağlayacağım sunucuda işlem yapmayın

QARAKURT

QARAKURT

inna lillahi ve inna ileyhi raciun
Üye Yöneticisi
dağlar
9 Mar 2024
554 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
web siteni bana özelden gönder.
ek olarak team viewer bağlantısı gereke bilir. ctrl ald delete ile ,al;.an servislere bakmak lazım.

bir de şifrelemelerini bi incelemek lazım.

QARAKURT

QARAKURT

Üye Yöneticisi
dağlar
9 Mar 2024
554 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
nt2yla4.png

Düzeltilmişti. Pek korkulacak ta durum yoktu sitede. Sunucuda da bir şey olduğunu pek sanmıyorum. Amma birileri gerekli dizini kaldırdı

QARAKURT

QARAKURT

Üye Yöneticisi
dağlar
9 Mar 2024
554 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
daha da yardim etmeyecem. ne haliniz var gorun. Ben sitye hiç bir şeye dokunmayın dedim. Sunucu oyuncak diyil. O sunucuda ulaşmanız gereken yalnızca LOGLARDI!!!

cowex

21 Ara 2020
55 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ah Ah Kaç Kere dedim Bu Majerin Yüklediği Scriptleri Kullanmayın bu Kişiler Oruspu Çocuğu Kişilerdir Şuan Bu Foruma Dava açabilirsiniz bu index Atan Veletler bunlar Yanlış Hatırlamıyorsam bu MAjer İti Ya Qual Di Ya Tommy di
Bu konuya nereden vardınız onu merak ettim arkadaş exe indirip kurduğunu belirtiyor başınıza unutamayacak bişey getirmiş sanırım:)

astralglikos

21 Ara 2017
1,316 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bu konuya nereden vardınız onu merak ettim arkadaş exe indirip kurduğunu belirtiyor başınıza unutamayacak bişey getirmiş sanırım:)
boşverin hocam siz şuan hala işlem yapıyorum exe ile olan birşey değil bu dosyalarda oto boşaltım index basma var az önce dosyaları komple silip index baştan attılar yani bizimle alakasız bir şekilde ilerledi ve ne hikmetse sadece oraya atıyor

cowex

21 Ara 2020
55 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
boşverin hocam siz şuan hala işlem yapıyorum exe ile olan birşey değil bu dosyalarda oto boşaltım index basma var az önce dosyaları komple silip index baştan attılar yani bizimle alakasız bir şekilde ilerledi ve ne hikmetse sadece oraya atıyor
Verim konumunu Tekirdağdan çıkın gidin yüz yüze küfür edin hocam hem içinizi dökersiniz 🙂

TeknOnur

TeknOnur

Null
1 Ara 2017
1,083 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Konu şuanda biz üzerinde çalışırken hala dosyları silip index atabiliyorlar. Tekirdağda konumu derken bunu yapanlardan mı bahsediyorsunuz?

TeknOnur

TeknOnur

Null
1 Ara 2017
1,083 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
İlgi ve alakanız için teşekkür ederim. @derdomedya hocam uzak bağlantı ile sıkıntılı dosyayı tespit etti. Yeni dosyalar ile kurulumu yaptık. Şuanda müştermin sitesinde içerikleri ve verileri kurtarmış olduk. Umarım kalıcı bi çözüm olur. Bundan sonrasında veridğiniz önerileri ciddiyetle dikkate alacağım. Yarın ilk işim çerezleri sıfırlamak kayıtlı şifreleri silmek olacak. Mail adresim ele geçirildi şifrelerim dağıtılmış o yüzden oldu bunlar. Daha dikkatli olacağım. Bütün forum yetkililerim ve ilgilenen hocalarıma canı gönülden teşekkürlerimi sunarım. İyiki bu ailenin bir parçasıyım ve zor zamanımda desteklerinizi gördüm. 🙏🏻🙏🏻

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...