• Gizli içerikleri açmak için anlamsız yorum yapmak, kışkırtıcı davranışlarda bulunmak ve link kısaltmak BAN sebebidir.

Samsalabet Dolandırıcıdır | Kanıtlarıyla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CrytoHack

Üye
BEYLER BU SAMSALABET İSİMLİ ŞAHISIN PİYASAYA SÜRDÜĞÜ YAZILIMLARIN HEPSİ EKSİK. BU ADAM DOLANDIRICIDIR. KESİNLİKLE ESCROW KABUL ETMİYOR VE HİÇ BİR ŞEKİLDE YAZILIMI VERMİYOR. KANITI BUYURUN BURADA. YOLUNA ÇIKMIŞ KANSIZ. TİCARET FORUM DIŞIDIR. HERHANGİ BİR TALEBİM DE YOKTUR. KENDİSİ İADEYİ ZATEN YAPMIYOR. BAŞKALARI DA BUNUN TUZAĞINA DÜŞMESİN DİYE PAYLAŞIYORUM. BİLİNÇLİ OLUN ESC KABUL ETMEYENLERLE İŞ YAPMAYIN SONUNUZ BÖYLE OLUR.
------------------------------------------------------
------------------------------------------------------

Öncelikle TAMAMINI BÜYÜK HARFLE yazmak kural ihlalidir bunu düzeltirsen sevinirim kendisi hakkında araştırma yapsaydın keşke geçmiş olsun

Öncelikle TAMAMINI BÜYÜK HARFLE yazmak kural ihlalidir bunu düzeltirsen sevinirim kendisi hakkında araştırma yapsaydın keşke geçmiş olsun
Piyasada çok fazla scripti vardı böyle biri olduğunu düşünemedim. Başkaları bunun tuzağına düşmesin diye paylaştım. Ek olarak konunun düzenleme süresi geçtiğinden düzeltme yapamadım. Moderatörlerden ricam düzeltir misiniz ? Üzgünüm bunun yasak olduğunu bilmiyordum.

Kendisi Turkhacks forumlarından uzaklaştırılmış biridir, geçmiş olsun..

Kendisi Turkhacks forumlarından uzaklaştırılmış biridir, geçmiş olsun..
Hocam vallahi giden para umrumda değil. 2006 dan beridir bir çok foruma üyeyim çok yazmasam veya çok konu açmasam da mutlaka bakıyorum çoğu zaman Eskiden bu tarz forumlarda birlik beraberlik vardı arkadaşlık dostluk vardı. Şimdi kiminle iş yapsan tokatçı çıkıyor. Herkes kimden ne koparırımın peşinde. Bizim Milletimiz onurlu bir millettir. Yapmayın beyler kurban olayım yakışmıyor. Herkes temiz temiz işini yapsın. Yav hadi illa yapacaksın niye kendi kanından canından olana yapıyorsun git diğer ülkelerde yap kendi memleketine yapma bari. Bilmiyorum vallahi sonumuz hiç iyi değil. Allah yardımcımız olsun.

Hocam vallahi giden para umrumda değil. 2006 dan beridir bir çok foruma üyeyim çok yazmasam veya çok konu açmasam da mutlaka bakıyorum çoğu zaman Eskiden bu tarz forumlarda birlik beraberlik vardı arkadaşlık dostluk vardı. Şimdi kiminle iş yapsan tokatçı çıkıyor. Herkes kimden ne koparırımın peşinde. Bizim Milletimiz onurlu bir millettir. Yapmayın beyler kurban olayım yakışmıyor. Herkes temiz temiz işini yapsın. Yav hadi illa yapacaksın niye kendi kanından canından olana yapıyorsun git diğer ülkelerde yap kendi memleketine yapma bari. Bilmiyorum vallahi sonumuz hiç iyi değil. Allah yardımcımız olsun.
Nesil, düzen herşey bozuldu malesef.

Oluşturulan şikayet konusundaki Kişi zaten forumdan daha önce uzaklaştırıldığından konu kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri