Hoşgeldin Misafir

Samsung Smart Swich programı ile Outlook'dan cihaza rehber yükleme sorunu hakk

CemC

3 Eki 2021
668 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Samsung Smart Swich programı ile Outlook'dan cihaza rehber yükleme sorunu hakk-
Samsung Smart Swich programı ile Outllok'dan cihaza rehber yüklerken "yalnızca cihaza uygula" seçeneği seçilse bile telefona daha önce yüklenen numaralardan değişiklik yapılanları güncelliyor. Örneğin telefonda yüklü 1200 adet numarayı silsek ve Outlook'dan güncellessek sadece Outlook'da üzerinde değişiklik yapılan numaraları telefona atıyor. Bende outlookda değişiklik yapılan 15 numara vardı. Eski numaraları silip güncelleyeyim dedim telefona sadece bu 15 numarayı yükledi, dımdızlak kaldım. Bu sorunun çözümü basit aslında.
Güncelleme öncesi telefonun rehberindeki (kişiler) tüm numaları silip daha sonra Smart Swict ile güncelleme yapacağımız bilgisayarda "%userprofile%\AppData\Roaming\Samsung\Smart Switch PC\Sync" klasörü içindeki tüm dosyaları silelim. Bu klasörün (Sync) içinde dosya kalmadığından emin olduktan sonra Smart Switch ile "Outlook" senkronize seçeneğine gelelim ve "Rehber" kutucuğuna tıklayalım ve "yalnızca cihaza uygula" seçelim. İşlem sonrası Outlook rehberimizdeki tüm kişiler telefona eksiksiz aktarılacaktır.
UYARI ! "eğer yalnızca bilgisayara uygula" seçeneğini seçerseniz telefondan bilgisayara aktaracağıncan ve telefonun rehberini sildiğinizden outlook rehberiniz de silinecektir. Bu nedenle senkronize işlemine başlamadan önce "yalnızca cihaza uygula" seçeneğini seçtiğinizden EMİN OLUNUZ !
[img=400x400]https://i.ibb.co/PC5NqDw/Ekran053.jpg[/img]-

Belki birilerinin işine yarar diye paylaşayım dedim.-