Hoşgeldin Misafir

Sanal Alemde korunma!

thronesse

9 Ağu 2024
13 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
İyi günler, biliyorsunuz ki son iki gündür türkiye vahşet içerisinde bir abi olarak kız kardeşlerimi en azindan sanal ortamdan korumak istiyorum ancak çok bilgim yok eğer korunma yöntemleri biliyorsanız lütfen beni de bilgilendirin. Onları sadece fiziksel anlamda korumak istemiyorum en iyi bir şekilde hayatta kalmalarını istiyorum şimdiden teşekkürler

astralglikos

astralglikos

Astral Glikos
21 Ara 2017
1,317 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
İyi günler, biliyorsunuz ki son iki gündür türkiye vahşet içerisinde bir abi olarak kız kardeşlerimi en azindan sanal ortamdan korumak istiyorum ancak çok bilgim yok eğer korunma yöntemleri biliyorsanız lütfen beni de bilgilendirin. Onları sadece fiziksel anlamda korumak istemiyorum en iyi bir şekilde hayatta kalmalarını istiyorum şimdiden teşekkürler
Kadın kendini korumadan kimse koruyamaz bu gün bir kadın kimle arkadaşlık edeceğini bilmeli

Sham

Sham

r00tSHAM
THS
15 Haz 2024
527 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam kiminle arkadaşlık edeceğine çok dikkat etmeli dışarıda ziyaret ettiği her yerden bir başkasının da haberi olmalı sosyal medya hesapları mutlaka gizli olmalı. TikTok gibi platformlar maalesef pislik yuvası haline geldi, ben bir kız olsam TikTok kullanmaz sosyal medya hesaplarıma da yakın arkadaş eş dost akraba dışında kimseyi almazdım. Sapığın neyden çıkacağını bilemezsiniz, ahir zaman..

coreljs

1 Eyl 2024
257 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar, öncelikle size tavsiyem bir ortama girdiğinizde gerçek isminizi kullanmamanız ve atılan linklere tıklamayıp anonimliğinizi korumak yönündedir
ve Arkadaş olduğunuz kişilere dikkat ediniz

Security

25 Ağu 2017
894 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
En büyük Tehlike Telegram numara ile işlem yaptıysanız geçmiş olsun tüm bilgileriniz tehlikede olabilir. telegram ve bilmediğiniz uygulamalardan uzak durmanızı tavsiye ederim

brutalc0mbat

26 Ağu 2024
86 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
kimin ne oldugu oyle kolay kolay belli olmaz tabi ki dikkat etsinler tekin olmayan tiplerle alakadar olmasinlar, karsilarindaki insani iyi degerlendirsinler. ama diyelim ki oldu, korumak icin en iyi yontem kardesinize bi sey oldugunda ilk size gelmesi gerektigini anlatin. bu tip durumlarda kadinlari santaj yaparak gercekten kotu durumlara dusuruyolar olume intihara kadar giden. kiz kardesleriniz varsa bi sekilde onlara utanc verici bi is yapmis bile olsalar size gelmesi gerektigini anlatin bi sekilde her seyin hallolacaginizi soyleyin. en guzeli tabi ki hic hata yapmamak hatayi bastan engellemek, ama onlari en guzel sekilde yaninda olarak koruyabilirsiniz. benim nacizane gorusum.

brutalc0mbat

26 Ağu 2024
86 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
bunu da sadece kadinlar icin soylemiyorum her kucugunuze erkek kardesinize bunun soylenmesi gerektigine inaniyorum santaj sadece kadina yapilacak diye birsey yok. hata yapilir kotu utanc verici duruma dusulebilir, bu utanc evinizden cikan cenaze kadar caninizi hicbi zaman acitamaz