Hoşgeldin Misafir

Script İstek Sanal Pos Modüllü E-Ticaret Scripti

bekir156

18 Kas 2020
384 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba Uzun Zamandır Arıyorum Ama Bulamıyorum Mağaza Açma Panelli Yada Panelsiz İçinde virus backdoor shell tarzı şeyler olmayan elektronik ürün satışı yapabileceğim bir script arıyorum. forumda baktığım scriptlerin geneli sıkıntılı dosyalar eksik veya içlerinde ya virus çıkıyor ya shell cıkıyor bir problem oluyor tamam warez ama temizinide paylaşan bir babayiğit vardır heralde hocalarım. bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. çok önemli bir işim için bana bu lazım

shopier paytr iyzico modülleri olması gerekiyor. kargo takibi ve ödeme bildirimi yaptırabileceğim kısımlarda olursa şahane olur siz değerli dostlarımdan yardımlarınızı bekliyorum.

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,245 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba Uzun Zamandır Arıyorum Ama Bulamıyorum Mağaza Açma Panelli Yada Panelsiz İçinde virus backdoor shell tarzı şeyler olmayan elektronik ürün satışı yapabileceğim bir script arıyorum. forumda baktığım scriptlerin geneli sıkıntılı dosyalar eksik veya içlerinde ya virus çıkıyor ya shell cıkıyor bir problem oluyor tamam warez ama temizinide paylaşan bir babayiğit vardır heralde hocalarım. bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. çok önemli bir işim için bana bu lazım

shopier paytr iyzico modülleri olması gerekiyor. kargo takibi ve ödeme bildirimi yaptırabileceğim kısımlarda olursa şahane olur siz değerli dostlarımdan yardımlarınızı bekliyorum.

Merhaba değerli üyemiz,

Script istek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, istek talebiniz alınmıştır. İstemiş olduğunuz scriptin üyelerimiz yada warez ekibinde mevcut olması halinde yeni bir konu halinde paylaşılarak tarafınıza bilgi iletilecektir. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sanal POS modülü ekleyerek ödemeleri güvenli ve hızlı hale getirin. Bu, kullanıcıların kredi kartı ile doğrudan site üzerinden alışveriş yapmasını sağlar ve işlem takibini kolaylaştırır. Ayrıca, çoklu ödeme sağlayıcı desteği ile esneklik sunar.

bekir156

18 Kas 2020
384 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sanal POS modülü ekleyerek ödemeleri güvenli ve hızlı hale getirin. Bu, kullanıcıların kredi kartı ile doğrudan site üzerinden alışveriş yapmasını sağlar ve işlem takibini kolaylaştırır. Ayrıca, çoklu ödeme sağlayıcı desteği ile esneklik sunar.
bana önerebileceğin ücretsiz bir yazılım veya script varmı

bekir156

18 Kas 2020
384 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Forumda onlarcası mevcut. İyi bir araştırma yapmanızı öneririm.
hocam bana bu konu altında linklerini paylaşırmısın çünkü baktıklarımın yarısından fazlası çalışmayan sorunlu scriptler test edildiğini söylüyorlar ama 3 tane host değiştirdim genede hiçbir scriptten verim alamadım. bana o dediklerinden bazılarını atarsan beni mutlu edersin