Selamlar, öncelikle bu konunun işinize yarayacağını düşünüyorum anlatıma geçeyim.
1- Gmail Hesabı Satarak, Peki Nasıl Oluyor?
hızlıca anlatıma geçiyorum öncelikle telefondan gündelik 10 gmail hesabı açıp onları bir not'a kayıt edin ve onları tanesinden 50 kuruşa alanlar var onları satın küçük bir kar edersiniz.
2x Gmail Hesapları ;
-------------------------
[email protected]
cazyapma
[email protected]
cazyapma
2- Hesap Satarak (20-30 Tl İle Başlarsanız Daha Çok Kazanırsınız.)
öncelikle hesap satarak para kazanmamız için ucuz bir smm panelinden 10k takipçi almamız lazım oda max 20-30 Tl tutuyor,
hesabı aldıkdan sonra bir sürü sitede ilan vericez, ilan da en az 100 lira bir fiyat koyun o hesabı sattıkdan sonra daha fazla takipçi alıp daha fazla fiyata sitede ilan verin.
1- Gmail Hesabı Satarak, Peki Nasıl Oluyor?
hızlıca anlatıma geçiyorum öncelikle telefondan gündelik 10 gmail hesabı açıp onları bir not'a kayıt edin ve onları tanesinden 50 kuruşa alanlar var onları satın küçük bir kar edersiniz.
2x Gmail Hesapları ;
[email protected]
cazyapma
[email protected]
cazyapma
2- Hesap Satarak (20-30 Tl İle Başlarsanız Daha Çok Kazanırsınız.)
öncelikle hesap satarak para kazanmamız için ucuz bir smm panelinden 10k takipçi almamız lazım oda max 20-30 Tl tutuyor,
hesabı aldıkdan sonra bir sürü sitede ilan vericez, ilan da en az 100 lira bir fiyat koyun o hesabı sattıkdan sonra daha fazla takipçi alıp daha fazla fiyata sitede ilan verin.