Hoşgeldin Misafir

sanırım rat yedim yardım konusu sorunumu çözene 1000 tl hediye

akarcaymedya

telegram
15 Mar 2025
75 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
arkadaşlar merhaba bilgisiyarımda görev yöneticisi açılmıyor güvenlik duvarı açılmıyor bilgisiyarımı sıfırlayamıyorum admin yetkisi gerektiren hiçbirşey yapamıyorum izin gerektirip diyip duruyor admin yetkilerimi alan bir virüs mü yedim acaba karspersky antivürüs falan yükleyip tarayayım diyorum exe hiçbirşey yüklenmiyor gerekli izinlere sahip değilsiniz diyor pc yeniden başlat diyip shifte basarak kurtarma yerine girdim oradan sıfırlamak ıcın yok ordanda sıfırlanmıyor sankı root erisimim elimden alınmıs gibi denetim masasınada girince hicbisey degistiremiyorum tıklayınca donuyor usbsiz temiz format harici icerden mudahale ile nasıl sıfırlayabilirim pcyi yada kurtulabilirim bu nalet seyden

Kaan

Kaan

Sadece Ölüler Görür!
TIM Lideri
Konsept Danışmanı
11 Tem 2019
1,442 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
formatlamak bir çözüm değil. hdd içerisine sızmış bi virüsü heleki root erişimin 0, komple hdd değiştir bence nacizane fikrim. format sonrası aynı problem devam edecek...

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,886 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
arkadaşlar merhaba bilgisiyarımda görev yöneticisi açılmıyor güvenlik duvarı açılmıyor bilgisiyarımı sıfırlayamıyorum admin yetkisi gerektiren hiçbirşey yapamıyorum izin gerektirip diyip duruyor admin yetkilerimi alan bir virüs mü yedim acaba karspersky antivürüs falan yükleyip tarayayım diyorum exe hiçbirşey yüklenmiyor gerekli izinlere sahip değilsiniz diyor pc yeniden başlat diyip shifte basarak kurtarma yerine girdim oradan sıfırlamak ıcın yok ordanda sıfırlanmıyor sankı root erisimim elimden alınmıs gibi denetim masasınada girince hicbisey degistiremiyorum tıklayınca donuyor usbsiz temiz format harici icerden mudahale ile nasıl sıfırlayabilirim pcyi yada kurtulabilirim bu nalet seyden
Güvenli modda başlatıp orijinal dosyalar ile tekrar yükleme yapmaya çalışın bahsettiğin gibi bir durumun olduğunu zannetmiyorum. Advanced system care diye bir uygulama var istersen onu kullanarak dene veya yönetici izinlerini kontrol et

bladefresh

21 May 2023
97 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Güvenli modda başlatıp orijinal dosyalar ile tekrar yükleme yapmaya çalışın bahsettiğin gibi bir durumun olduğunu zannetmiyorum. Advanced system care diye bir uygulama var istersen onu kullanarak dene veya yönetici izinlerini kontrol et
Ben 1 yıldır rat yediğimi tahmin ediyordum ama gördüğüm kadarıyla bu süre 1 yıldan çok daha fazlaymış. Abartmak istemiyorum fakat bana bunu gösterdiler. 6-7 senedir evdeki tüm cihazlarımız kontrol altındaymış, benim bunu anlamam imkansızdı.

Şuanki bilgisayarımda da faaliyetleri azbuçuk aklımla anlamaya çalışıyorum. Bilgisayarıma uzaktan bağlantı yaparak bu konuda nasıl önlemem alabilmem gerektiğiyle ilgili bana bilgi verebilir misiniz ? Ben iş yapamaz duruma geldim ve bu sebeple de para kazanamıyorum. Birkaç aydır çok zor durumdayım, en azından güvenli bir cihaz kurulumu mümkün mü, modemi koruyabilmemiz mümkün mü, yoksa hiçbiri işe yaramaz mı bana dm'den bilgi verebilme imkanınız olursa çok mutlu olurum.

akarcaymedya

telegram
15 Mar 2025
75 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ben 1 yıldır rat yediğimi tahmin ediyordum ama gördüğüm kadarıyla bu süre 1 yıldan çok daha fazlaymış. Abartmak istemiyorum fakat bana bunu gösterdiler. 6-7 senedir evdeki tüm cihazlarımız kontrol altındaymış, benim bunu anlamam imkansızdı.

Şuanki bilgisayarımda da faaliyetleri azbuçuk aklımla anlamaya çalışıyorum. Bilgisayarıma uzaktan bağlantı yaparak bu konuda nasıl önlemem alabilmem gerektiğiyle ilgili bana bilgi verebilir misiniz ? Ben iş yapamaz duruma geldim ve bu sebeple de para kazanamıyorum. Birkaç aydır çok zor durumdayım, en azından güvenli bir cihaz kurulumu mümkün mü, modemi koruyabilmemiz mümkün mü, yoksa hiçbiri işe yaramaz mı bana dm'den bilgi verebilme imkanınız olursa çok mutlu olurum.
sen paranoya olmussun piskiyatriye git aga

bladefresh

21 May 2023
97 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ozaman sen de kafayı yemişsin kardeşim, açtığın konuya bak önce.A
Tamam gittim zaten, psikoloğa da gittim haklısın dedi benim de başıma geldi dedi, hatta daha fazlası gelmiş anlattı. Siber uzmanlarla konuşmaya devam et dedi, içlerinde muhakkak sana yardımcı olabilecek deli biri çıkacaktır, düşenin yanında duracak yusuf'lar çıkar kardeşim umudunu yitirme dedi.

Ben de burada yusuf ehli olarak gördüklerime, kuyudan imdat sesini duymasına rağmen geçip gitmeyeceğini düşündüğüm, vicdanını merhametini cebine koymadan yaşayan insanlara sormaya çalışıyorum. Yüreğinde taşıyan kardeşlerimi bulmaya çalışıyorum. Kötü mü yapıyorum kardeşim ? Belki sağlam dersler almışımdır, belki de bildiklerimle beraber kendimi geliştirerek ben de birşeyler yapabileyim diyorumdur. Öyle değil mi ?

Sen foruma sormuşsun ben de o sebeple ebu ubeyde'ye sordum. O ne demek istediğimi anlıyor. Zamanla birbirimizi daha yakın tanıyacağız ve anlayacağız Allahın izniyle. Öyle değil mi ebu ubeyde kardeşim ?