Hoşgeldin Misafir

Satılık 71.2K instagram hesabı

Deleted

31 Eki 2018
1,124 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sa arkadaşlar dedğim gibi 71.2k instagram hesabı var hesabı açık artırma ile satıyorum 20 tl ile açık artımayı başlatıyorum ödeme ininal Öğrenciyim diye çok üstüne girip kurban pazarlığı yapmıyorum ama fiyatlar çok düşük olmasın bi emek uğraş var gine de  Fiyat açık artırma ile satıyorum fiyatları altda yazabilirsin Not hesab geri alınabilir ama alınmayada bilir yani kadın alsa alırdı bu saate kadar Yani kısacası başta söylüyorum ona göre bakarsınız için detaylı bilgi için pm atabilirsiniz Biraz uykulum kusura bakmayın karmaşık yazmış olabilirim.

Not: Yeni hesaplar da gelecektir satışa bağlı olarak 35k 40k Hesaplar falan.

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
gamovertinks' Alıntı:
NasyoneL' Alıntı:
Hayırlı satışlar

Eyw kardo da hesap satıldı çok ucuza bedava hatta ::D arkadaş aldı kendi facesini falan bağladı hop ebedi 70k ::Deyse sıradaki hesaplardan birini de ths ye hediyem olur forum için hesap olur konu kitlenebilir.

Forumdan birimi

Deleted

31 Eki 2018
1,124 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
EstergonCoder' Alıntı:
Merhabalar;

Konu açmak yerine yorum yapayım dedim. Elimde 10k 20k 30k 40k 50k 60k 70k gibi bot/karışık hesaplar bulunmakta. Makul fiyat tekliflerinde hesabı devredebilirim.

Dostum bir dükyanin önüne gelip aynı ürünü satmak doğru mu sence gidip guzelce konu açabilirsin bu konu altına gelip hesap satiyorum vs demen doğru değil.

NasyoneL' Alıntı:
gamovertinks' Alıntı:
NasyoneL' Alıntı:
Hayırlı satışlar

Eyw kardo da hesap satıldı çok ucuza bedava hatta ::D arkadaş aldı kendi facesini falan bağladı hop ebedi 70k ::Deyse sıradaki hesaplardan birini de ths ye hediyem olur forum için hesap olur konu kitlenebilir.

Forumdan birimi

Yok isntadan biri bu gün bi kaç olay oldu para lazimdi hesabı bedavaya verdim gibi oldu cok ucuza sattim yeni hesaplar gelsin ths ye güzel bi hesap ayarlarlamayi düşünüyorum :)

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
EstergonCoder' Alıntı:
Merhabalar;

Konu açmak yerine yorum yapayım dedim. Elimde 10k 20k 30k 40k 50k 60k 70k gibi bot/karışık hesaplar bulunmakta. Makul fiyat tekliflerinde hesabı devredebilirim.

Merhaba kendine ayrı bir satış konusu açabilirsin arkadaşın işini baltalamak gibi olmasın