Hoşgeldin Misafir

Satılık Hack Forum Sitesi

kayserili38

31 Ocak 2021
498 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
selam dostlar öncelikle selamun aleyküm hayırlı cumalar dostlar http://www.secretturkishteam.com Hack Forum sayfamız yeni kuruldu ve tasarlandı sayfamız satılık uygun fiyata devredilecektir haberiniz olsun kalın sağlıcakla lgilenen arkadaşlar özel mesaj yoluyla iletişime geçebilirler domain yeni daha 350 günü var hosting de dahildir selam ve dua ile

Sukunet

11 Tem 2019
52 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Dostum bildiğin MyBB forum ve hazır tema bu.Sadece domain ve hosting parası diyeceğim ama domain de para edecek bir domain değil, hosting desen bedava veren yüzlerce yer var hadi içindeki konu ve üyeler değerli desek konular zaten buradan (Ç)alıntı geriye daha ne kaldı ki ?

kayserili38

31 Ocak 2021
498 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sukunet' Alıntı:
Dostum bildiğin MyBB forum ve hazır tema bu.Sadece domain ve hosting parası diyeceğim ama domain de para edecek bir domain değil, hosting desen bedava veren yüzlerce yer var hadi içindeki konu ve üyeler değerli desek konular zaten buradan (Ç)alıntı geriye daha ne kaldı ki ?

saygı duyarım hocam gizli türk takımı demek

Sukunet

11 Tem 2019
52 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
kayserili38' Alıntı:
Sukunet' Alıntı:

saygı duyarım hocam gizli türk takımı demek

Biliyorum üstadım anlamını ben kendi fikrimi paylaştım.