Merhabalar, 1 haftadır uğraştığım %100 Python ile kodlanmış şekilde hazırladığım Telegram botumu satışa sunacağım, isterseniz Link kısaltma ile isterseniz farklı yöntemlerle para kazanabileceğiniz harika bir Telegram Account Generator Botudur isteyen müşteriye ücretsiz şekilde İngilizce, Almanca, Hırvatça ve Boşnakça versiyonlarınıda verebilirim. Bot ile birlikte sizlere sunduğum ekstra nasıl gelir elde edebileceğinizi anlatacağım yöntemde yanında hediye. Uzun lafın kısası biraz uğraşarak günde 30-40 dakika ile ve güzel reklamlarla para kazanabilirsiniz. Ben yakında free vds bulmam durumunda foruma paylaşacağım alacak arkadaş devirden sonra botu kapatacağım ve ardından ücretsiz Instagram Takipçi, Beğeni ve İzlenmeyi kodlamaya başlayacağım.
Bot Hakkında Bilgiler;
Versiyon: v1.0
Güncelleme Gelecek mi ?: Sorunsuz çalıştığı sürece hayır!
Kurulum Ücretli mi ?: Tek seferlik ücretsiz, güncellemeler ücretsiz, sonra ki her kurulum +100₺
Fiyat: 150 TL
Ödeme: Kripto
Escrow kabul edilir!
Demo için bu konunun altına yorum bırakmanız yeterli olacaktır!
Botun Özellikleri;
Bot Hakkında Bilgiler;
Versiyon: v1.0
Güncelleme Gelecek mi ?: Sorunsuz çalıştığı sürece hayır!
Kurulum Ücretli mi ?: Tek seferlik ücretsiz, güncellemeler ücretsiz, sonra ki her kurulum +100₺
Fiyat: 150 TL
Ödeme: Kripto
Escrow kabul edilir!
Demo için bu konunun altına yorum bırakmanız yeterli olacaktır!
Botun Özellikleri;
- İstediğiniz süre bazında teslimat yapabilme örneğin bir kişi bir defa hesap aldığında 15 dakika beklesin gibi özellikler
- VIP üyelik ile beklemeden hesap alabilme
- Toplu mesaj gönderebilme
- Durmadan kapat/aç yapmadan hesap ekleyebilme
- İster .exe halde hiç python yüklü olmasına gerek olmadan isterseniz Python yüklü bilgisayarda çalıştırma
Botun Resimleri;
Güncelleniyor yazısını kafanıza takmayın Botu public etmek için çalışıyorum sizde güncelleniyor yazmayacak!
Güncelleniyor yazısını kafanıza takmayın Botu public etmek için çalışıyorum sizde güncelleniyor yazmayacak!