Projemiz Ve İçeriği :
Eski bir webmastersitesi sahibi olarak deneyimlerimle bir proje yapıcaktım ama rahatsızlığımdan dolayı projeyi kazanç garantili bir arkadaşıma satıcam öncelikle içeriğimiz webmaster forumu ve turkticaret ve isimtescil tarzı bir site kurma hem sunucu hosting domain resel satabileceğiniz bir site hemde üyesi eksik olmayacak bir webmaster sitesi oluşturucam sizlere şimdi diceksiniz bende kurarım her kes kurar ama bu işte deneyimi yoksa batabilir ben size hem üye hem seo hemde kazanç garantili bir site kurucam seosu teması yazılımı kurulumu ne isterseniz bana ait 6 ayda kazanç garantisi benden almak isteyen olursa fiyat 2500 tldir. sunucu gereksinimi 6 ay ben karşılarım ilk 3 ay cpanel ben karşılarım sonra zaten site kendi parasını çıkartmaya başlar fazlasıyla ayrıca ayda bir kere bana ilan eticaret olmasın istediğiniz yazılımı 6 ay boyunca size bedava yapıcam ama ayda bir tane yazılım hakkınız vardır. domain hazırdır 5 kelime ve akılda kalıcıdır.
Yazılımların hepsi lisanslıdır
whmcs + tema + İsteyen Yazılımınıda Satın Alıp Kurarım
cpanel
Arkadaşlar burda amaç para kazanmak değil benim kendi işlerimde var kazanıyorum bilirsiniz hosting işleri ve webmastersitesi işi çok yoğun olmakla beraber kazançlıdırda az çok beni tanımışsınızdır sizler kazanın bende dost kazaniyim ayrıca 6 ay sonra size telefon hediyeside benden lg v10 64 gbde hediye edicem sıfır kutulu ciddi alıcılar yazsın pazarlık yoktur. numaram : 7/24 : 0543 634 06 76 whatsapdan ulaşabilirsiniz