Hoşgeldin Misafir

satışlar bitmiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

delibekirs

12 May 2021
33 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Konudaki firmalar Oziyshop olarak bizde dahil olmak üzere tüm verilerle hakkınızda suç duyursunda bulunduk. Umarım kazandığınız paraları parmaklıklar arkasında rahatça yiyebilirsiniz. Ayrıca bu konuda bulunan eticaret yazılımlarınıda satın alan kuran / kullanan satan kişiler hakkında hukuki süreç en kısa sürede başlatılacaktır.

Konu görüntüleri domain firmanızdan tüm bilgiler ivedikle istenilmiştir.
Turkticaret.net Yazilim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.S.

İyi çalışmalar dilerim :)

[THS]RaNDom

31 Mar 2019
968 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@delibekirs hepsi açık klaynak olarak alınmadır scriptlerin illegal hiç bir durum yoktur ve ilegal bir durum oluşturmamaktadır bilgin olsun açık kaynak olarak satşını sağlamanız zaten - bir durum lisans olmadan satış yapıp hak aramanız yanlış

ruguaglowarez

Yekaterinburg
15 Ocak 2019
1,559 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
delibekirs' Alıntı:
Konudaki firmalar Oziyshop olarak bizde dahil olmak üzere tüm verilerle hakkınızda suç duyursunda bulunduk. Umarım kazandığınız paraları parmaklıklar arkasında rahatça yiyebilirsiniz. Ayrıca bu konuda bulunan eticaret yazılımlarınıda satın alan kuran / kullanan satan kişiler hakkında hukuki süreç en kısa sürede başlatılacaktır.

Konu görüntüleri domain firmanızdan tüm bilgiler ivedikle istenilmiştir.
Turkticaret.net Yazilim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.S.

İyi çalışmalar dilerim :)

Şaka gibisiniz scriptleri öncelikle size ait olduğuna dair bilir kişi raporu ile tescil ettirip lisanlamanız lazım ve açık kaynak hiç bir kod kullanmamanız aksi takdirde scriptte bir kaç değişiklik yapılması bile sizin hiç bir hakka iddaa edemeniz için bir sebeptir tasarımdan dolayı tescil ettirebilirsiniz oda dediğim gibi bir kaç değişiklik ile geçersiz olur kanunen.

[THS]RaNDom

31 Mar 2019
968 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@ruguaglowarez hiç bir açık kaynak script kesinlikle dağıtılamaz değildir kesinlikle dağılacaktır buna göz yuman sizsiniz açık kaynak olarak değil lisanslı bir şekilde yapmaları gerek hocam zaten kodları ordan buradan topluyorlar ve ayriyyetten de bu scriptlere para ödeyerek aldım konu baltalamaya gerek yok çekemeyen çok insan var o yüzden de bazı kişiler için söylüyorum sözüm mecilsten dışarı size uygun fiyata vererek ben hata yaptım :)

@delibekirs çok duyduk bu sözleri belgeleriniz ile gelin ozaman ve açık kaynak olarak satılan scriptlerin satışı için alıyoruz zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...