Hoşgeldin Misafir

sayfa engeli aşma

perafettin

30 Mar 2022
5 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar iyi akşamlar yapmak istediğim bir iş var fakat yapabilecek birisini bulamıyorum eğer işi merak eder detaylarını öğrenmek isterseniz bana buradan ulaşabilirsiniz. Günlük üç basamaklı rakamlar ile ödeme sağlayacağım.

perafettin

30 Mar 2022
5 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
baba bişey sorucam ona göre anlatayım sana işi :D anlamıyorum ben bu internet bilgisayar işlerinden bizim seninle bu konuşmalarımızı şuan bir başkası bu siteye girince görüyomu ?

Morley

Morley

Ne Mutlu TÜRK'um Diyene !
~ Türkiye ~
20 Nis 2019
1,691 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
perafettin' Alıntı:
baba bişey sorucam ona göre anlatayım sana işi :D anlamıyorum ben bu internet bilgisayar işlerinden bizim seninle bu konuşmalarımızı şuan bir başkası bu siteye girince görüyomu ?

cümle alem görüyor gireni boşver ::D kimsede kalkıp Perafettin kim diyip senı bulamazlar zaten diye tahmin ediyorum

perafettin

30 Mar 2022
5 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
o zaman anlatayım biraderim yapacak bişey yok :D bir web sitesinden randevu almam gerekiyor fakat kısıtlama var randevu alamıyoruz bildiğim bir kaç kişi hackerlar sayesinde bu problemi ortadan kaldırıyor ve randevu alıyorlar bana bu konuda yardımcı olabilir misin

bir program varmış o program yardımıyla alıyolarmış randevuyu

CemC

3 Eki 2021
668 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
bu site yasadışı bir site değil ki? yasal ve sözde yurtdışı işlemleri (vize, çalışma ve oturum izni vb) için bir site. Hackerla siteye giriş yapmaya çalışmak, bilet alıp stada kaçak girmek gibi anlamsız. Zaten bu firma bu işlemlerden para kazanıyor. İşin ilginç tarafı söz konusu "randevu" ile ilgili şikayet sitelerine onlarca şikayet yazılmış. An itibari ile şikayetvar sitesinde 444 şikayetin sadece 29'u çözüme ulaştırılmış görülüyor. Belki dünyanın en iyi firmasıdır bilemem ama bana pek de güven vermedi. Sizin de paylaştığınız "Polonya vize randevu sorunu" hakkında son zamanlarda çokça şikayet var.
https://www.sikayetvar.com/vfs-global
Bu kadar çok şubesi olan bir firma nasıl bu şikayetlere cevap vermez anlamıyorum. Firmanın orijinal web sayfasında Hindistan bağlantısı görülüyor. Milletin parasını alıp vermiyorlar. Ana sayfalarında Hindistan linkleri var. "Acaba İndra Gandi ile bir akrabalıkları var mı?" diye de düşünmüyorum değil hani ;-)

cunning

17 Mar 2020
1,264 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
perafettin' Alıntı:
Merhabalar iyi akşamlar yapmak istediğim bir iş var fakat yapabilecek birisini bulamıyorum eğer işi merak eder detaylarını öğrenmek isterseniz bana buradan ulaşabilirsiniz. Günlük üç basamaklı rakamlar ile ödeme sağlayacağım.

Profits is good, what you have there?