Hoşgeldin Misafir

Script İstek sayim[Ticifast] GATE scripti satin alinacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dadstalin

7 Tem 2023
11 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
merhaba iyi forumlar herkese konuyu boyle acmam uygunmu bilemedim eger degil ise kaldirla bilir konum

forumda admin paylasmis zaten sayim gate e ticaret scripti lazim acil yarina kadar ama forumdaki admin paylasimindaki link sorun var gibi geldi onlari rahatsiz etmek istemedim einde bu script olan varsa satmak isteyen iletisme gecebilirmi veyda forumdaki linkden alabilen varsa link atarsa cok iyi olur benim icin simdiden tesekkurler

Muncuk Han

Muncuk Han

akp gençlik kolları başkanı
31 Ağu 2021
792 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
merhaba iyi forumlar herkese konuyu boyle acmam uygunmu bilemedim eger degil ise kaldirla bilir konum

forumda admin paylasmis zaten sayim gate e ticaret scripti lazim acil yarina kadar ama forumdaki admin paylasimindaki link sorun var gibi geldi onlari rahatsiz etmek istemedim einde bu script olan varsa satmak isteyen iletisme gecebilirmi veyda forumdaki linkden alabilen varsa link atarsa cok iyi olur benim icin simdiden tesekkurler
Script isteyi yasak o sc ye gelirsek vip üyelik alırak indire bilirsin sc yi

Dr Leland Townsend

6 Eyl 2017
16,496 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

link de s orun yok vip üyelere özel paylaşıldı konuyu oku bir daha ki sefere

Dadstalin

7 Tem 2023
11 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Script isteyi yasak o sc ye gelirsek vip üyelik alırak indire bilirsin sc yi
tesekkur ederim sc istek yasak oldugun bilmiyordum daha dikkatli konu acarim ama sitede sc istek ucretli diye menu var on nasil oluyor anlamadim . evet vip icin diye okudum ama adminin aciklamasi var altinda vipler haricde kullanmasin diledik vip almak zor vs vs diye public acilmis zannetdim

Kaan

Kaan

Sadece Ölüler Görür!
TIM Lideri
Konsept Danışmanı
11 Tem 2019
1,434 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
vip üyelik satın al kardeşim bütün scriptlere erişim sağlarsın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...