Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni üye yim bende bu scriptler var alım satıma konu açamıyorum bir arkadas vasıtasıyla aldım yönetim onaylarsa eğer. Parayı yönetime odesinler yazılımı alıp bana parayı versinler böyle bir şey yapabilir miyiz ?
Öncelikle Hoş geldin Hocam Emin Olmamakla Birlikte Sanıyorum ki Bu Bahsettiğin Scriptler Warez Bölümünde Paylaşıldı. Bakmanda Fayda Var Bir Kaç Tane Görmüştüm
Öncelikle Hoş geldin Hocam Emin Olmamakla Birlikte Sanıyorum ki Bu Bahsettiğin Scriptler Warez Bölümünde Paylaşıldı. Bakmanda Fayda Var Bir Kaç Tane Görmüştüm
Bu tür konularda danışmanız güzel fakat üzülerek belirmem gerekirse; Kaşif
Sisteme kayıt olunduğu anda erişilen başlangıç rütbesidir. Bu userler alım-satım bölümüne konu açamazlar
Gerekli koşullar sağlanır ise bu talebinize engel olacak bir durum söz konusu olamaz.
Nefer
En az 7 günlük üye olmak, en az 100 mesaj sayısına sahip olmak, en az 50 beğeni sayısına sahip olmak, şartı ile OTOMATİK terfi edeceğiniz rütbedir. Bu rütbeden itibaren userler alım-satım bölümüne konu açabilir, ticaretin tadına bakabilirler
Hoşgeldin aramıza. Forumda Sayim'e ait scriptlerin %80'i var, e-ticaretlerin hepsi mevcut. Sayim zaten scriptlerini Ticifast olarak satıyor veya onlara devretti artık satış hakkı onlarda, Ticifast'in de aynı şekilde birçok scripti forumda mevcut.