Hoşgeldin Misafir

Sayın değerli sitemizin yetkilileri

dadas4141

1 Kas 2018
674 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sizden İsdirham ediyorum rica ediyorum artık yılar önce paylaşılan sorunlu paylaşımlar yayınlanması kaldırılsın inanın sizetizin imajını Zedeliyor . scrpit paylaşılıyor sorunlu insanların zamanına emeğine yazık kurup uğraşıyor çalışmıyor .bir kural koyun demosu olmayan sorunlu dosyalar paylaşılması ciden yazık. insanlara hadimni aşıyorsam kusura bakmayın bu siteye yakişmiyor diyedir

scholar

30 Eyl 2019
1,739 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sizden İsdirham ediyorum rica ediyorum artık yılar önce paylaşılan sorunlu paylaşımlar yayınlanması kaldırılsın inanın sizetizin imajını Zedeliyor . scrpit paylaşılıyor sorunlu insanların zamanına emeğine yazık kurup uğraşıyor çalışmıyor .bir kural koyun demosu olmayan sorunlu dosyalar paylaşılması ciden yazık. insanlara hadimni aşıyorsam kusura bakmayın bu siteye yakişmiyor diyedir
Bizzat bazen bende deniyorum ama sorun olan gördüğün de fazla sorunlu olmuyor düzeltiyorum en azından sorunlu olan bildirirseniz bizde nerde hatali olduğu bilip düzgün olan sizinle paylaşırız

Dr Leland Townsend

6 Eyl 2017
16,497 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bizzat bazen bende deniyorum ama sorun olan gördüğün de fazla sorunlu olmuyor düzeltiyorum en azından sorunlu olan bildirirseniz bizde nerde hatali olduğu bilip düzgün olan sizinle paylaşırız
Aynen sorunluları düzelten arkadaşlarımız oluyor zaten forumun olayı da bu değil mi ?

dadas4141

1 Kas 2018
674 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Üç HarfLi

19 Ocak 2022
190 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

dadas4141

1 Kas 2018
674 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Adam başka forumdan çaldım diyor hatayı nerden bilsin ki kendi kırmış olsa bi ihtimal düzeltme yapabilirlerdi.
paylaşmada sorun yok .keşke paylaşacak üstat denese sorun yoksa paylaşsa daha iyi olmazmı. hadi bilemedi paylaşıldı sorunlu olduğu görüldü kaldırılması daha doğru olmazmı.ben geçen gün arkadaşa önerdim arkadaş girmiş birkaç scrpit indirmiş bana yazdığı çoğu sorunlu scrpit bir sürü uğraştım diye sitem eti mahcup oldum. demek istediğim sitemiz daha derli toplu olsun sorunlu olanlar kaldırılsın.bizlerde birşey paylaşırken paylaşmak için değilde sitemizdeki arkadaşlara faydalı olacaksa paylaşalım yanisi sitemizi dahada güzeleştirelim

Üç HarfLi

19 Ocak 2022
190 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
paylaşmada sorun yok .keşke paylaşacak üstat denese sorun yoksa paylaşsa daha iyi olmazmı. hadi bilemedi paylaşıldı sorunlu olduğu görüldü kaldırılması daha doğru olmazmı.ben geçen gün arkadaşa önerdim arkadaş girmiş birkaç scrpit indirmiş bana yazdığı çoğu sorunlu scrpit bir sürü uğraştım diye sitem eti mahcup oldum. demek istediğim sitemiz daha derli toplu olsun sorunlu olanlar kaldırılsın.bizlerde birşey paylaşırken paylaşmak için değilde sitemizdeki arkadaşlara faydalı olacaksa paylaşalım yanisi sitemizi dahada güzeleştirelim
amaç paylaşma değil ki karşı forumun paylaştığı yazılımını alıp bu foruma atıp zarar verdiğini düşünmesi , yoksa deneyip denememesi değil ne bileyim insanlar garip sizde haklısınız.

dadas4141

1 Kas 2018
674 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
amaç paylaşma değil ki karşı forumun paylaştığı yazılımını alıp bu foruma atıp zarar verdiğini düşünmesi , yoksa deneyip denememesi değil ne bileyim insanlar garip sizde haklısınız.
Üstat Yadığınız gibi kendini isbatlamak için ben işte buraya zarar verdim yada burdan bunu aldım buyrun görün derse saygı duyarım kimse bir şey diyemez becerisini ortaya koymuştur. ama paylaşılan insanların buyrun alın kulanın işinize yarasın insanların beklentisini karşılamak için paylaşılan Sorunlu içerikleri kasdediyorum .Ben başka bir yerden iyi sandığım bir sicrpit buldum burda paylaşıvaktım sicrpiti denedim kurdum. bazı sorunlar gördüm paylaşmadım

gnrmstf

23 Şub 2019
585 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Oldu paşam istersen direk ftp paylaş kurulumunu falan da yapalım size. Gelmişsin burada bedava içerik alıyorsun, hatalıysa da bi zahmet düzeltiver. Düzeltemiyorsan da düzelteni bul düzelttir. Adam kaynağı bulmuş, paylaşmış başkaları gibi sömürücülük yapmamış, bir de senin aldığın hataları düzeltmekle mi uğraşacak?

Qokhan

26 Ocak 2019
154 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Oldu paşam istersen direk ftp paylaş kurulumunu falan da yapalım size. Gelmişsin burada bedava içerik alıyorsun, hatalıysa da bi zahmet düzeltiver. Düzeltemiyorsan da düzelteni bul düzelttir. Adam kaynağı bulmuş, paylaşmış başkaları gibi sömürücülük yapmamış, bir de senin aldığın hataları düzeltmekle mi uğraşacak?
Arkadaşa bu kadar tepki verecek bir durum yok ortada.

Bence en azından "HATALI" ön Eki ile güncellenebilir.

dadas4141

1 Kas 2018
674 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Bak Beyefendi sendeki bu agresif küstah turum niye .biz öyle kurulum ftp atsın diye bir taleptemi bulunduk .senin okuma yazmanda yada algında sorun varsa bunu bize yükleme .ben sitnin işe yaramaz çöp olmuş içeriklerden ayıklansın site daha güzel olsun diye bir öneride bulundum. sen lafı nerenden anlıyorsun. bak bakalım bir sürü içerik çöpten farkı yok. ya dosya eksik ya çömlenmeyecek içerik var zaten çözülebilenleri insanlar çözüyor kimse farklı birşey bekleiyor .kendi kendine martaval okumuşsun adam sömürücülük yapmamış derken burda birşey indiren insanları sömürücü olarakmı görüyorsun.peki kaynak bulmuş ne anlam taşıyor . sana tavsiyem önce bir insana yakışır davranış biçim edinmeye çalış. sonra hangisinde problem varsa okumada algılamada onu tedavi ettir sonr gel buralarda insanlara birşeyler yaz olurmu

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaşlar konuyu karşılıklı tartışmaya çevirmeyelim kimseyi kırmak yada uzaklaştırmak istemiyorum hepinizin görüşleri değerli

dadas4141

1 Kas 2018
674 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaşlar konuyu karşılıklı tartışmaya çevirmeyelim kimseyi kırmak yada uzaklaştırmak istemiyorum hepinizin görüşleri değerli
Eyvallah Dikat ederseniz ben kişisel kimseyi hedef almadım kimseye hakaret yada sitem etmedim amacım bu güzide sitenin daha nasıl güzeleştiririz faydalı hale getiririz bunu bir öneri sundum .kimseden birşey istemedim yani arkadaşın sorununu anlamadım.benim için sorun yoktu olmazda herkes saygılı hoşgörülü olursa daha iyi olur görüşündeyim.

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Turkhacks Bünyesinde Anlık 150,403 Konu Barındırıyor Forum İçersinde Gözümüzden kaçan linkler olabiliyor bize nasıl yardımcı olabilirsiniz ?

5idzujl.png

Yukarı da gösterdiğim gibi Rapor Seçeneği Var Konuları Bizlere Rapor Edebilirsiniz Link Kırık Yorumu Yazmak Yerine Rapor Etmeniz Konuyu Daha Hızlı Çözüme Kavuşturmamızı Sağlar iyi Forumlar