Hoşgeldin Misafir

Sayın Turkhacks Ailesi Adminleri Konuma Göz Atarmısınız !

SsesSiz

22 Ağu 2019
100 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaşlar haberiniz varmı bilmiyorum. Son zamanlarda Türk siteleri ağır ddos yiyor. Amerika ve Rusyadan çoğunlukla atılıyor. Türk Telekom,Halkbank,Ziraat Bankası gibi sitelerde zaman zaman çöküş yaşanıyor. Bence Turkhacks olarak karşı saldırı yapabiliriz. Tabi Son Söz Adminlerde...

SsesSiz

22 Ağu 2019
100 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Abi şey şimdi haberleşmek için bir discord sunucusu oluşturalım. Mesela Hacklenecek siteyi bulalım ve saldırılacak zamanı belirleyelim. Forum içi de hacklenecek siteyi paylaşıp saldırı saatini belirleyelim. İsteyen katılsın. Böylece hem ismimizi duyururuz. Hemde saldıran tarafı böyle uyarırız.

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,698 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
SsesSiz' Alıntı:
Abi şey şimdi haberleşmek için bir discord sunucusu oluşturalım. Mesela Hacklenecek siteyi bulalım ve saldırılacak zamanı belirleyelim. Forum içi de hacklenecek siteyi paylaşıp saldırı saatini belirleyelim. İsteyen katılsın. Böylece hem ismimizi duyururuz. Hemde saldıran tarafı böyle uyarırız.

bu öneri turkhacks açıldığından beri sunuluyor ve bir çok kez denemelerde bulunduk fakat işten güçten zaman bulunamıyor

SsesSiz

22 Ağu 2019
100 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
OrganikPiskos' Alıntı:
SsesSiz' Alıntı:

bu öneri turkhacks açıldığından beri sunuluyor ve bir çok kez denemelerde bulunduk fakat işten güçten zaman bulunamıyor

Peki ozaman isteyen ve zamanı olanlar varsa bana ön den yazsın. Onlarla yapabiliriz.

SecDeT_

30 Tem 2019
80 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Valla ben beyaz heykır değilim kardeşim :D ama güzel fikir bir kaç araç yazmıştım onları denemek misali biraz site basabilirim. Birkaç işim var halledince özelden yazıcam sana