Hoşgeldin Misafir

Destek Talebi Script header.php hatası

ZeroPulse

Bishkek
1 Ara 2018
1,140 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,245 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Konudaki script header.php hatası alıyor. Header.php dosyası olmadığı belirtiyor ama belki yönlendirme vs bir hata olabilir diye daha önce deneyen bir arkadaş varsa bilgilendirirse veya @poeice hocam kurulumla ilgili bir bilgi verirse çok yardımcı olmuş olur. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

ZeroPulse

Bishkek
1 Ara 2018
1,140 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kod olarak göndereyim çözemeyince sinirden sildim :)

Kod:
Warning: include(header.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/matrushk/matrushkasoft.com.tr/404.php on line 1

Warning: include(header.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/matrushk/matrushkasoft.com.tr/404.php on line 1

Warning: include(): Failed opening 'header.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php74/usr/share/pear') in /home/matrushk/matrushkasoft.com.tr/404.php on line 1

Demos
Documentation
Support
Reviews
Buy Now

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function socialYazilari() in /home/matrushk/matrushkasoft.com.tr/body.php:51 Stack trace: #0 /home/matrushk/matrushkasoft.com.tr/404.php(6): include() #1 {main} thrown in /home/matrushk/matrushkasoft.com.tr/body.php on line 51

astralglikos

astralglikos

Astral Glikos
21 Ara 2017
1,317 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kod olarak göndereyim çözemeyince sinirden sildim :)

Kod:

Warning: include(): Failed opening 'header.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php74/usr/share/pear') in /home/matrushk/matrushkasoft.com.tr/404.php on line 1

Demos
Documentation
Support
Reviews
Buy Now

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function socialYazilari() in /home/matrushk/matrushkasoft.com.tr/body.php:51 Stack trace: #0 /home/matrushk/matrushkasoft.com.tr/404.php(6): include() #1 {main} thrown in /home/matrushk/matrushkasoft.com.tr/body.php on line 51
any at

eisenheim

Hilal-i ahmer C*
21 Kas 2017
714 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Komple edit : header php için çözüm yazmıştım ama scripti görünce şimdi hatırladım. Bu yazılımda eksik dosyalar mevcut idi bildiğim kadarıyla sonradan ekleme de yapılmadı. Bu yüzden header.php vs hataları mevcut header.php veri yolunu düzeltseniz bile hatalar devam ediyor bilginiz olsun. Poeice hocam belki sağlam halini tekrar ekleyebilir daha sonra.

Son düzenleme:

ZeroPulse

Bishkek
1 Ara 2018
1,140 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Komple edit : header php için çözüm yazmıştım ama scripti görünce şimdi hatırladım. Bu yazılımda eksik dosyalar mevcut idi bildiğim kadarıyla sonradan ekleme de yapılmadı. Bu yüzden header.php vs hataları mevcut header.php veri yolunu düzeltseniz bile hatalar devam ediyor bilginiz olsun. Poeice hocam belki sağlam halini tekrar ekleyebilir daha sonra.
bende farkettim hatta farklı yöntemler de denedim çok eksik dosyası var.