Hoşgeldin Misafir

Destek Talebi script kurma

ZAQUR4

31 Mar 2025
70 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam ALLAH rızası için bana şu script kurmayı öğretsin biri vallahi çok lazım şuan epin işine gircz ekipce bisey bildiğim yok şuna lutfen yardım edin nasıl kurarım nasilcpanrl kurarım pc ye fln güzelce siteye entegre etmem lazım lütfen biri yardım etsin iletişim bilgilerim ;

Lutfen bilen biri iletişime gecsin

Moderatör tarafında düzenlendi:

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,245 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam ALLAH rızası için bana şu script kurmayı öğretsin biri vallahi çok lazım şuan epin işine gircz ekipce bisey bildiğim yok şuna lutfen yardım edin nasıl kurarım nasilcpanrl kurarım pc ye fln güzelce siteye entegre etmem lazım lütfen biri yardım etsin iletişim bilgilerim ;

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:

ZAQUR4

31 Mar 2025
70 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
sorunun ne olduğunu acık bir şekilde yazarsan yardımcı olayım
hocam şimdi ilk başta yazdığın i,çin teşekkür ederim ben şu criptler varya burda paylaşılan bu criptleri kurmayı öğrenmek istemiştim nasıl siteye entegre ederim veya free siteler açabildiğin yerler olur ya o sitelerin içinede bu kurulum nasıl yapılrı diye öğrenmek için açtım.

baex

27 Tem 2025
5 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

ağa ogrendinmi

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Script kurarken, öncelikle güvenilir kaynaktan dosyayı indirin. Ardından, sunucuya erişim sağlayın ve uygun klasöre yükleyin. Gerekirse komut satırı veyaPanel üzerinden kurulum adımlarını takip edin. Kurulum sırasında dökümanları dikkatlice okuyun ve izinleri doğru ayarlayın.