|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
s.a beyler bi script kurdum fakat bazı sayfalar açılmıyor yardım ederseniz harbi kıyak geçersiniz. hepinize eyvallah
Merhaba konu link script adı iletirmisin
hepsini doğru yaptığıma inanıyorum ama gözden kaçan birşey olabilir mi bilemiyorum üstad. siteyi sana versem kontrol edebilir misin?Php sürüme uygun kuruldumu sql eksiksiz yüklendimi .htacces doğrumu
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Maalesef ben akşam localhost kurarım. Bilgi veririmhepsini doğru yaptığıma inanıyorum ama gözden kaçan birşey olabilir mi bilemiyorum üstad. siteyi sana versem kontrol edebilir misin?
tamamdır sizden dönüş bekliyorum. ilginiz için teşekkür ederimMaalesef ben akşam localhost kurarım. Bilgi veririm
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Foruma şimdi girebildim hocam. Scriptte sorun yoktu çalısıyordu arkadaş sağolsun halletmiş. Direk kendi çekim dosyası olduğu için ben scriptte herhangi bir oynama yapmadım.@benyunus hocam script sorunlumuydu ona göre kendim kuracam akşam
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Burada sizlerle beraber verilen her emek harcanan her zamana değer Rabbim birliğimizi beraberliğimizi bozmasınÇok yoruldun biliyoruz ama bu dava sensiz olmaz usta