Hoşgeldin Misafir

Destek Talebi Script Kurulumu Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,245 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
https://www.turkhacks.com/konu/php-e-ticaret-scripti-gelismis-sistem-v8.193629/ Linkteki Scripti Kurmak İstiyorum Ancak Kurulum Dökümanını Göremedim. Hangi dosyalarda düzenleme yapmam gerekiyor script temizmi değilmi nasıl anlayabilirim bana destek olurmusunuz.

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Script kurulumu için öncelikle dosyaları uygun klasörlere yükle. Ardından, kurulum talimatlarını takip ederek veritabanı ve yapılandırma dosyalarını yapılandır. Son olarak, yükleme adımlarını tamamla ve test et.

Graves

Graves

Karanlık Özgürlüktür
Moderator
9 Eki 2024
10,447 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba değerli üyemiz,

Scripti kurmak için öncelikle admin/class klasörüne girmeniz gerekmektedir. Burada bulunan database.php ve vt.php dosyalarını kendi veritabanı bilgileriniz doğrultusunda düzenledikten sonra script sorunsuz bir şekilde çalışacaktır.

scriptinizin stabil ve güvenli çalışmasını sağlayacaktır.

bekir156

18 Kas 2020
384 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
scriptte sorunlar mevcut hocam hangi sayfaya tıklarsak tıklayalım o sayfaya geçmiyor kayıt seçeneği aktif değil heasbım kısmına tıklayınca 404 hatası geliyor ödeme yönteminin olduğu modüller yok içinde sizden ricam bu destek konusunu kapatırsanız sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...