Hoşgeldin Misafir

Script kurulumu konusunda yardım

CyberHawk

CyberHawk

WebMaster
Adana
12 Ara 2018
16,070 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
bsoyler' Alıntı:
WebciAdam' Alıntı:
merhaba scriptler genelde sorunsuz dur ama yinede sorun yaşıyorsan scripti paylaşan kişiye danışabilirsin

Kral Tüm Scriptleri kuramadım sorun bende sanırım ::) bana yardımcı olur musunuz?

sana yardımcı olmak cok isterdim ama malesef benim pc yok fazla bir şey yapamıyorum ayrıca basit yani wordpress kurmayı bilen her scripti kurabilir once wordpress ten başla bence

bsoyler

8 Kas 2019
54 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
WebciAdam' Alıntı:
bsoyler' Alıntı:
WebciAdam' Alıntı:
merhaba scriptler genelde sorunsuz dur ama yinede sorun yaşıyorsan scripti paylaşan kişiye danışabilirsin

Kral Tüm Scriptleri kuramadım sorun bende sanırım ::) bana yardımcı olur musunuz?

sana yardımcı olmak cok isterdim ama malesef benim pc yok fazla bir şey yapamıyorum ayrıca basit yani wordpress kurmayı bilen her scripti kurabilir once wordpress ten başla bence

kral bilmiyor değilim ki hatada vermiyor bomboş ekran geliyor çözemedim

CyberHawk

CyberHawk

WebMaster
Adana
12 Ara 2018
16,070 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
bsoyler' Alıntı:
WebciAdam' Alıntı:
bsoyler' Alıntı:
WebciAdam' Alıntı:

kral bilmiyor değilim ki hatada vermiyor bomboş ekran geliyor çözemedim

işte bu hatanın çözümlerini paylaşan kişiler biliyor onlara bence bir sor bu hataları malesef ben cözemem