Hoşgeldin Misafir

Çözüldü Script Lisans kırma

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,245 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar forumda KurumsalV19 script indirdik kurduk Lisans istiyor.
Kırabilecek biri var mıdır acaba teşekkürler.

Paylaşım '' https://www.turkhacks.com/konu/kurumsal-firma-v19-tum-sektorlere-uygundur.195237/ ''

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

imambayildi

10 Ağu 2024
33 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

imambayildi

10 Ağu 2024
33 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Exlonea

15 Ocak 2022
1,808 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

imambayildi

10 Ağu 2024
33 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
sabirsizca bekliyoruz kırmanızı
bekleyin :D
Takipteyiz kırınca bizide etiketle 😅
etiketlerim merak etmeyin, nasıl kırdığımı anlatırım size de, siz de öğrenirsiniz :)
Bu bahsettiğiniz warezzers timi dışında kimse kıramaz hocam bilginize @Security Web ve @KlasPlas dışında işlem yapmayın üzülürsünüz
neden birden herkes bana karşı bir tavır almaya başladı anlamadım. Bu 2 oldu :D Sanki her şeyi bir tek siz biliyormuşsunuz diğer herkes bir şey bilmiyormuş, dolandırıcıymışız gibi davranıyorsunuz. Bu davranışınızın sebebi nedir merak ettim. Anlatırsanız sevinirim. Yıllardır sektördeyim, bu foruma yeni katıldım sadece. İstiyorsan özelden bir yerden iletişime geçelim sana gerçek LinkedIn profilimi atayım eğer sen de bana atacaksan karşılıklı bir şekilde tanışalım. Belki iş yaparız ne malum :)

scholar

30 Eyl 2019
1,739 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
bekleyin :D

etiketlerim merak etmeyin, nasıl kırdığımı anlatırım size de, siz de öğrenirsiniz :)

neden birden herkes bana karşı bir tavır almaya başladı anlamadım. Bu 2 oldu :D Sanki her şeyi bir tek siz biliyormuşsunuz diğer herkes bir şey bilmiyormuş, dolandırıcıymışız gibi davranıyorsunuz. Bu davranışınızın sebebi nedir merak ettim. Anlatırsanız sevinirim. Yıllardır sektördeyim, bu foruma yeni katıldım sadece. İstiyorsan özelden bir yerden iletişime geçelim sana gerçek LinkedIn profilimi atayım eğer sen de bana atacaksan karşılıklı bir şekilde tanışalım. Belki iş yaparız ne malum :)
Boşver kafaya takma ben saldım hepsini yakın arkadaşım ise yardım ederim ve destek katagorisine bakıyorum yapıyorum ama cevap yazmıyorum sadece bizi bilen bilir ister 7.2 gelsin ister 7.4 isterse 8.1 gelsin sorun yok dynamik key zaten çözülüyor hızlıca cevap yazanlar gördüm ücret ile yazıyordu bu is gönül işi ben şu biraz işlerim var sonra sırayla sadece belli kişiler görünecek şekilde paylaşım yapacam

sfenks

3 Kas 2017
504 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Boşver kafaya takma ben saldım hepsini yakın arkadaşım ise yardım ederim ve destek katagorisine bakıyorum yapıyorum ama cevap yazmıyorum sadece bizi bilen bilir ister 7.2 gelsin ister 7.4 isterse 8.1 gelsin sorun yok dynamik key zaten çözülüyor hızlıca cevap yazanlar gördüm ücret ile yazıyordu bu is gönül işi ben şu biraz işlerim var sonra sırayla sadece belli kişiler görünecek şekilde paylaşım yapacam
Hocam v22 var atım kirabilirsen paylaş millet biraz nefes alsın 😁😁 uzun süredir durgun forumlarin çoğu çünkü buradan iş cikmayinca diğerleri tam duruyor