74_Kuruçaşile
- 7 Şub 2024
- 1,020 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
teşekkürler
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
teşekkürler![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Güzel Bir Script Arşivi Paylaşmayı Planlıyorduk Elimizde Bir Tek Bu Kaldı
@security web ve @KlasPlas Hocama Yardımlarından Dolayı Teşekkür Ediyorum .
@security web hocam Tarafından Çekilmiştir.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Eğer okumanız var ise önceki mesajları okuyup incelediklerini görebilirsiniz.Şayet millet kuşku ile yaklaşıyorsa analiz timi kurula bilir açılan konuda analiz timi otomatik dosyaları inceleyip temiz onay verebilir.Ancak bu tamamen yönetimin kararı ve insiyatifi
Tekrar inceledim ve herhangi bir usulsüz dosya göremedim?scriptte bazı usulsüz dosyalar bulunuyor iyice elden geçirilmesi gerekiyor
Güzel script![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Bütün mesajları okudum ve genel bir öneri sundum forumun kuralları gereği şahsi eleştiriler yapılmamaktadır aşağılayıcı ve küçümseyici cümleleriniz hiç hoş ithamlar değil ben forum geneli yapılabilecek öneri sunmama rağmen küçümseyici ithamla okuma diyorsunuz bütün yorumları okudum hepsini tektek inceledim sonra yazdım bundan endişeniz olmasın.Sağlıklı günler dilerim.Eğer okumanız var ise önceki mesajları okuyup incelediklerini görebilirsiniz.
Evet yazınızı yanlış okuyarak sorunun bende olduğunu fark ettim ve yazdığım mesajdan dolayı kusura bakmayın. (Yazınızı daha farklı bir şekilde alğıladım genel konuştuğunuzu fark etmedim.)Bütün mesajları okudum ve genel bir öneri sundum forumun kuralları gereği şahsi eleştiriler yapılmamaktadır aşağılayıcı ve küçümseyici cümleleriniz hiç hoş ithamlar değil ben forum geneli yapılabilecek öneri sunamama rağmen küçüğmseyici ithamla okuma diyorsunuz bütün yorumları okudum hepsini tektek inceledim sonra yazdım bundan endişeniz olmasın.Sağlıklı günler dilerim.
Öneriniz de çok güzel gönüllü olarak bu işi yapmak isteyenler olursa buna ayrı bir kategori açılıp incelenen yazılımlar oraya taşınabilir.Bütün mesajları okudum ve genel bir öneri sundum forumun kuralları gereği şahsi eleştiriler yapılmamaktadır aşağılayıcı ve küçümseyici cümleleriniz hiç hoş ithamlar değil ben forum geneli yapılabilecek öneri sunmama rağmen küçümseyici ithamla okuma diyorsunuz bütün yorumları okudum hepsini tektek inceledim sonra yazdım bundan endişeniz olmasın.Sağlıklı günler dilerim.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
bakalım![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim