Hoşgeldin Misafir

Script Sorunu hk.

ByTNT

24 Kas 2020
124 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamun aleyküm beyler Rehber scriptini çalıştırabilen varmı @Akura  arkadaş paylaşmış fakat geri dönüş yapmamış 

Script Burada  lisans isteme sorunu ve key dosyası nereye atılacak bu konuda bilgisi olan var mı ?

Akura

19 Şub 2019
362 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ByTNT' Alıntı:
Selamun aleyküm beyler Rehber scriptini çalıştırabilen varmı @Akura  arkadaş paylaşmış fakat geri dönüş yapmamış 

Script Burada  lisans isteme sorunu ve key dosyası nereye atılacak bu konuda bilgisi olan var mı ?

TELEGRAM adresinizi özelden yazın kurulumu birlikte yapalım ve size öğreteyim.

ByTNT

24 Kas 2020
124 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Akura' Alıntı:
ByTNT' Alıntı:

TELEGRAM adresinizi özelden yazın kurulumu birlikte yapalım ve size öğreteyim.

Merhaba #Akura telegram kullanmıyorum  dilerseniz buraya yazın aynı hatayı alan arkadaşlarda vardı onlarda çözümü görsün fakat sorun teşkil edecekse özel mesaj atabilirseniz çok memnun olurum
İyi forumlar cümletten

Akura

19 Şub 2019
362 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sağol @Nasyonel elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz.

Gün içi kendi işlerim oluyor ancak akşam yardımcı olabiliyorum. Bilgisayarına anydesk kurup şifre belirle ve bilgileri bana ÖM olarak at gerekirse video çeker forumda paylaşırım.

ByTNT

24 Kas 2020
124 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
NasyoneL' Alıntı:
@ByTNY dostum @Akura işinin ehli bi abimizdir yardim teklif ettiyse faydalanmaya bak :)

#NasyoneL Ben 13 yaşındaki kardeşiminde 30 yaşındaki kardeşiminde bilgisini dinlerim en büyük favorimdir Amacım herkesin birşey öğrenmesi için burada paylaşılması kısmetse bu akşam #Akura ile video çeker atarız.

ByTNT

24 Kas 2020
124 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaşlar bu konu hakkında yardımcı olabilecek var mı yada kurup çalıştırabilen #Akura geri dönüş yapamadı henüz elinde çalışan dosyası olan paylaşabilir mi

Akura

19 Şub 2019
362 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ByTNT' Alıntı:
Arkadaşlar bu konu hakkında yardımcı olabilecek var mı yada kurup çalıştırabilen #Akura geri dönüş yapamadı henüz elinde çalışan dosyası olan paylaşabilir mi

Selam, ben forumda sürekli onlineyim, attığın mesajlara da dönüyorum fakat attığın anydesk id si offline açarsan anydesk i kurulumu yaparım yada cpanel bilgilerini at kurulumu tamamlayalım.

ByTNT

24 Kas 2020
124 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Akura' Alıntı:
ByTNT' Alıntı:

Selam, ben forumda sürekli onlineyim, attığın mesajlara da dönüyorum fakat attığın anydesk id si offline açarsan anydesk i kurulumu yaparım yada cpanel bilgilerini at kurulumu tamamlayalım.

Merhaba #Akura anydesk aktif  şuanda pmden haber verirsin sandım  anydesk sürekli açık bırakmıyorum ondan offline gözükmüştür.

Akura

19 Şub 2019
362 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ByTNT' Alıntı:
Akura' Alıntı:
ByTNT' Alıntı:

Merhaba #Akura anydesk aktif  şuanda pmden haber verirsin sandım  anydesk sürekli açık bırakmıyorum ondan offline gözükmüştür.

çevrim dışı olarak gözüküyor anydesk id tekrar atın

ByTNT

24 Kas 2020
124 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Akura' Alıntı:
ByTNT' Alıntı:
Akura' Alıntı:
ByTNT' Alıntı:

çevrim dışı olarak gözüküyor anydesk id tekrar atın

İd  numaran şuan program açık ***

Sanırım Bendeki key.php çalışmıyor #Akura uzaktan bağlanarak kendinde lisans oluşturdu ve sistem aktif olarak çalışıyor ellerine sağlık  sorunum çözülmüş oldu