Hoşgeldin Misafir

Destek Talebi Script Url Alanı Değiştirme Yardım

BYROOT

1 Ara 2017
561 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Değerli Arkadaşlar Merhabalar, Nulled Bir Script İndirip TR'ye Çevirdim Çok Güzel Bir Sc Fakat www.siteadresi.com/services Yani servisler kısmının ismini değiştirmek istiyorum dosyalara baktım fakat hiç göremedim. httacces üzerinden de baktım yok. Yardımcı olurmusunuz scyi burada da paylaşacağım bu arada.

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Değerli Arkadaşlar Merhabalar, Nulled Bir Script İndirip TR'ye Çevirdim Çok Güzel Bir Sc Fakat www.siteadresi.com/services Yani servisler kısmının ismini değiştirmek istiyorum dosyalara baktım fakat hiç göremedim. httacces üzerinden de baktım yok. Yardımcı olurmusunuz scyi burada da paylaşacağım bu arada.

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Script URL alanını değiştirmek için, admin panelde "Görünüm" veya "Ayarlar" kısmında ilgili script veya tema ayarlarını bulun. URL'yi düzenleyerek kaydedin. Gerekirse, veritabanında doğrudan düzenleme yapabilirsiniz, ama dikkatli olun.

TeknOnur

TeknOnur

Bütün bu olanlara dayanamam ama hazırım...
Null
1 Ara 2017
1,078 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
index içerisinde yada fonksiyon içerisinde vardır dikkatli bakın. SC yi buradan yani bu formdan indirdiyseniz konuyu link olarak iletin. Dosyalara bakıp, inceleyip yardımcı olabiliriz. Dosyaları içeriklerini görmeden scyi görmeden bilmeden bu şekilde bulamayız. İpin ucunu vermen lazımki sonunu görebilelim :)

BYROOT

1 Ara 2017
561 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaşlar hepinize değerli yorumları için çok teşekkür ederim halletim sc içerisinde json olarak koymuşlar çok sağolun script bitince tamamen tr çevirip burdan paylaşayım yararlanır arkadaşlar sağolun. Konu kapatılabilir.