Hoşgeldin Misafir

Scriptte Shell vb. Olup Olmadığı Nasıl Anlaşılır ?

babataz35

17 Eki 2023
1,365 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba arkadaşlar, birşey sormak istiyorum. Bir çoğumuz warez tema vb. kullanım sağlıyor. Bu scriptlerde shell veya kötü amaçlı yazılım olup olmadığını nasıl anlayabiliriz bir yolu varmıdır?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

crypto

crypto

Karanlık özgürlüktür.
localhost
6 Ağu 2023
1,061 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba arkadaşlar, birşey sormak istiyorum. Bir çoğumuz warez tema vb. kullanım sağlıyor. Bu scriptlerde shell veya kötü amaçlı yazılım olup olmadığını nasıl anlayabiliriz bir yolu varmıdır?
En yaygın olarak bildiğim VDS üzerinden temayı veyahut yazılımı Virüs Total ile teste tabi tutup kontrol ettirme. Forumda da paylaşılan bütün yazılımlarda Virüs Total linkleri mevcuttur.

scholar

30 Eyl 2019
1,739 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
En yaygın olarak bildiğim VDS üzerinden temayı veyahut yazılımı Virüs Total ile teste tabi tutup kontrol ettirme. Forumda da paylaşılan bütün yazılımlarda Virüs Total linkleri mevcuttur.
Tabiki haklısınız ama tabi ioncube şifreleme varsa aratsanda farkemez her türlü geçer taramalar dan

Graves

Graves

Karanlık Özgürlüktür
Moderator
9 Eki 2024
10,453 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bende öğrenirsem iyi olur