Hoşgeldin Misafir

Selam Aleyküm Turkhacks.Com Ailesi...

ScarFace35

8 Kas 2024
13 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar aranızda yeniyim bir tema ararken bu forumu keşif ettim ve konularına bir göz atayım derken burada kocaman bir dünya ve onun yanında çok tecrübeli insanlar olduğunuda keşif ettim. Sizlerin tecrübelerinizle daha fazla tecrübelenmek için aranıza katıldım. Bu arada tema bu forumda tema 2. planda kaldı :))

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar aranızda yeniyim bir tema ararken bu forumu keşif ettim ve konularına bir göz atayım derken burada kocaman bir dünya ve onun yanında çok tecrübeli insanlar olduğunuda keşif ettim. Sizlerin tecrübelerinizle daha fazla tecrübelenmek için aranıza katıldım. Bu arada tema ararken bu forumda tema 2. planda kaldı :))

Merhaba,

Turkhacks.com forumlarına hoş geldiniz. Forumda güzel vakit geçirmeniz temenni eder, aşağıda bulunan konuları incelemenizi tavsiye ederiz.

Misyon;

Forum Kuralları;

Nasıl Rütbe Alırım?

İyi forumlar.

mawt

4 Mar 2022
2,251 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar aranızda yeniyim bir tema ararken bu forumu keşif ettim ve konularına bir göz atayım derken burada kocaman bir dünya ve onun yanında çok tecrübeli insanlar olduğunuda keşif ettim. Sizlerin tecrübelerinizle daha fazla tecrübelenmek için aranıza katıldım. Bu arada tema bu forumda tema 2. planda kaldı :))
hoş geldin iyi forumlar dilerim

Morley

Morley

Ne Mutlu TÜRK'um Diyene !
~ Türkiye ~
20 Nis 2019
1,691 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hoşgeldin. Umarım kalıcı olursun ki kalıcı olmak istiyorsan lütfen mesaj ve konulara tşk, tşkkler gibi mesajlar yazma. Bazı tşklerin birde 2 ş'li açık halini yazarsan ne yazmak istediğiniz anlarız. ;)