Hoşgeldin Misafir

selam arkadaşlar

Bozkurt

10 Eyl 2018
5 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
selam turkhacks ailesine nasılsınız burda ailenizden bir parça olmanız için burdayım tabi sizlerde kabul ederseni web hackta iyiym  kendi birde kendim TEMle çalışıyorum TERÖRLE MÜCADELE ile çalışıyoru onlara yardım ediyorum amacım sanalda aile kurmak ve vatanımızı korumak

Bozkurt

10 Eyl 2018
5 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
DeepiMpaCt' Alıntı:
Aleyküm selam, hoş geldin.

Hoşbulduk bir sorum olacak burda saldırı ekibiniz varmı siber attak saldırı ekibiniz varmı yoksa size kendimi kanıtlamak isterim bu siber attak konusunda  bozkurt saldırı daire başkanı olabilme imkanım varmı

Slayer49' Alıntı:
Aleyküm Selam, Hoş Geldin :)

hoşbulduk

Gjz0

Gjz0

ᴛᴀᴋᴅɪʀ ᴇᴛᴍᴇꜱᴇʟᴇʀᴅᴇ ᴛᴀᴋʟɪᴛ ᴇᴅᴇᴄᴇᴋʟᴇʀ
2 Ocak 2018
764 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bozkurt' Alıntı:
DeepiMpaCt' Alıntı:

Hoşbulduk bir sorum olacak burda saldırı ekibiniz varmı siber attak saldırı ekibiniz varmı yoksa size kendimi kanıtlamak isterim bu siber attak konusunda  bozkurt saldırı daire başkanı olabilme imkanım varmı

Slayer49' Alıntı:

hoşbulduk

Hoşgeldin, saldırı timleri mevcut.Kendini kanıtladığın takdirde bir parçası olabilirsin.

Bozkurt

10 Eyl 2018
5 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Gjz0' Alıntı:
Bozkurt' Alıntı:
DeepiMpaCt' Alıntı:

Slayer49' Alıntı:

hoşbulduk

Hoşgeldin, saldırı timleri mevcut.Kendini kanıtladığın takdirde bir parçası olabilirsin.

bana saldırı yapacağım siteleri göster yapim

Gjz0

Gjz0

ᴛᴀᴋᴅɪʀ ᴇᴛᴍᴇꜱᴇʟᴇʀᴅᴇ ᴛᴀᴋʟɪᴛ ᴇᴅᴇᴄᴇᴋʟᴇʀ
2 Ocak 2018
764 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bozkurt' Alıntı:
Gjz0' Alıntı:
Bozkurt' Alıntı:
DeepiMpaCt' Alıntı:

Slayer49' Alıntı:

hoşbulduk

bana saldırı yapacağım siteleri göster yapim

Emir komuta tarzı bir sistem yok.Dolayısıyla kimse şurayı burayı hackle diye emir vermez.Kendini kanıtlayıp katılacağın saldırı timin lideri veya forum adminine danışırsın, ki gerek bile kalmayabilir.

Bozkurt

10 Eyl 2018
5 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
benim saldırı ekibim var ve saldırı ekibimi burda kurmak isterim ve size bunu kanıtlayacam ama videom var bunu videomu atsam olurmu
bir konu açsam şimdi saldırı ekibi video diye açsam şimdi viideomu atsam olmazmı